Ahoj,nemáte někdo zkušenost s představcem EASTON EA70,chci pořídit 110mm na řidítka 25,4mm.Mám řidítka EA 70 a spokojenost.Nebo zkusit navrhnout jiný představec stejných parametrů s nízkou váhou..
Ahoj,nemáte někdo zkušenost s představcem EASTON EA70,chci pořídit 110mm na řidítka 25,4mm.Mám řidítka EA 70 a spokojenost.Nebo zkusit navrhnout jiný představec stejných parametrů s nízkou váhou..
Volil bych radeji oversize verzi a vymenil i riditka.
Proč raději oversize?
Poměr tuhost/pevnost bude u oversize lepší…
Hlavne kvuli tuhosti a bezpecnosti.
Tak to jo. Právě taky už delší dobu uvažuju o změně kokpitu, ale chci obyčejný průměr, ne OS. Mám strach, že by se mi na řidítka všechno nevešlo a s tou tuhosti je to takové diskutabilní :)
Možná bych uvažoval o pells RX67 bílý OV, ale pak musím i nové řidítka..
No, taky bych se tady rád přiživil.
Uvažuju o výměně řidítek a představce, ale váhám, jestli zvolit klasiku 25,4mm nebo OS. 25,4mm je určitě praktičtější (vozím často světlo, zvonek a Garmina), ale zase už se výběr zužuje a skoro všichni se přeorientovájí na OS (mě se taky vzhledově víc líběj).
Nejsem si jistý, jestli se na oversize dá vůbec třeba ten Garmin přidělat (etrex vista Hcx se specifickým držákem na 25,4mm). Zvonek i světlo se přizpůsobí.
Z oversize výběru mi padly do oka řidítka Truvativ stylo team OS – rovné a dlouhé 600mm spolu s představcem Truvativ stylo race OS. Co si o nich myslíte? Máte s nimi nějakou zkušenost?
Předem díky
Nikdo nemá na toto téma názor?
Rád bych stávající řízení vyměnil, protože řidítka Pells mají již značně zohýbané konce a rohy tam sotva držej :). No a navíc každá nová věc udělá radost, že. Zvlášť když bude i lehčí a pokud možno i pevnější :)
Takže doporučíte zůstat u klasiky, nebo se obrátit směrem k dnešnímu trendu (OS)?
os
Já myslím, že je to úplně jedno, zda OS nebo 25,4.
Já vozím vistu na představci v pouzdře z RP za stovku.
Co je to RP? Na představci by to bylo ideální!
Rock Point asi.
No na jejich stránkách jsem to nenašel, to bych se musel asi stavit přímo u nich. Na netu jsem něco podobnýho viděl, ale asi od 340Kč…
Já bych tento představec nevolil vůbec. Na dvou těchto přestavcích jsem viděl stržený černý elox od izopepy kretou si přidělali borci na představec duši. Koukal jsem na to jak puk že je to vůbec možný.
Tak to zrejme nebyl elox, ale spatnej lak.
a co ten pells RX67 OV bílý,vypadá dobře a je za dobrý peníz…
Ten se mi taky líbí, ale nečekj, že ti někdo z B-F doporučí Pells :-))
Já mu ho klidně doporučím :-)
Koneckonců, proč ne? Po designové stránce je zmáknutej na 100% a pokud mu nepraskne v ruce, vem to čert !
ten se mi taky hodně líbil, ale po konzultacích jsem od něj upustil. Estetično je důležité, ale ne za cenu, že se mi rodla budou kroutit pod rukama, případně ve sjezdu náhle zmizí. Při té hmotnosti to nelze vyloučit. Takže pokukuju po tomdle: http://www.bike-discount.de/…0-weiss.html, jen počkám na rám, abych stanovil délku:)
kromě toho že je bílý, co je na něm krásného?
Na kterémkoliv představci mi nepříjde nic zajímavého. Snad jen ta změna barvy oproti fádní černé. V tomhle případě je nahrazena fádní bílou :))
takže něco jako nefádní růžovou ;-)?
Asi tak :)
Byl to přesně tento představec
To já bychchtěl EA 50 by taky mohl stačit ne? Cube dává na kola přes 20 tis. EA 30
tak jezdim klasicky prumer jen proto, ze se mi vic libi a lip se tam vsechno vleze, pro oversize nevidim mnoho duvodu, podle me rozdily v tuhosti budou minimalni… k Easton riditkum mam normalni North predstavec z bikezone, no je to neco jako starsi WCS a v pohode, vaha nejakych 101 g s Ti srouby pri delce 100 mm
Vidím, že máš taky carbon rodla EC 70. Nemáš problém s vrchním lakem ? Mě dělá takové puchýře- hlavně u představce.
jo na starších co máš ty se ten lak uměl loupat, tam kde byly řídítka upnuté v představci, ale funkčně to není problém, měl sem je taky a stejný problém
tady na tech je lak v pohode, akorat jsou trochu napraskly pod pravym rohem, ale zatim je furt jezdim, i kdyz uz mam doma nove:)
TAk to asi vidím na toho Northna,jednoduchej,lehkej.moc se mi líbí,dík
no je takovej obycejnej:) se mi libi treba Rotor, Tune, Use… ale tak na zkousku delky 100 mm byl vybran ten North a uz na kole zustal:)
jo srouby jsou 4 Use Ti a 2 Ritchey WCS