• stip1978

Chystám se změnit zdvih z 120mm na 100mm. Nemáte (a neprodáte) někdo ty potřebné podložky – spacery? Nevíte kde se dají sehnat, nebo jaké mají mít rozměry? Ani Milan Slanec už je nemá, poněvadž dneska (2009–11) se to řeší pomocí zakolíkované zarážky.

0 0
    • z0diaC  

prodává je tu uživatel Patar – jinak cyklo Patík v Brně – bral jsem je u něho – má i atypy po 5mm.Jinak použij políčko HLEDAT !

0 0
      • stip1978  

použij to tlačítko taky – zjistíš že rozměry tu uvedené nikde nejsou.

0 0
        • Vilém  

O jakych tu uvedenych rozmerech je rec? Dal ti jasnou odpoved, kde ty spacery sehnat i jak najit uzivatele Patar.

0 0
          • stip1978  

Já ti děkuji. Tu minulou diskuzi jsem četl, jenže Patar je z Brna – je to daleko – nicméně pokud je to ještě aktuální tak mu zkusím napsat. Jde mi o rozměry těch podložek. Všichni svorně tvrdí, že tam můžu dát jakoukoliv podložku, M. Slanec mi to říkal taky, ale já nemám žádnou, tedy ani jakoukoliv. Tak bych chtěl vědět ty dva průměry. Nebo jestli se někomu, kdo zdvih zvětšoval neválej doma. Sem zapomněl říct: Praha a okolí. Pokud je to dál tak už je jednodušší to vyrobit.

0 0
        • z0diaC  

ok tedy – rozměrově je to 20mm a přišel jsem na to logickou úvahou : 120–100mm = 20mm – přidáš jeden spacer o délce 20mm k negativce … snad už je tato odpověď vyčerpávající :-)

0 0
          • stip1978  

pozoruhodná úvaha, ale kdybys mi řek jaký má hentenoný bazmek průměr zvenku a zevnitř …

0 0
            • z0diaC  

tak to musím změřit … někde doma ještě jeden najdu … kupoval jsem u pana Patíka jeden do zálohy – má jich opravdu za pár korun – ani se to nevyplatí při této ceně vyrábět.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.