cafte bikeri, riesim problem: kupil som asi mesiac dozadu Meridu Matts 700. vidla je tam Suntour XCP-75. teoreticky zdvih je tam 80 mm. prakticky mam ale len takych 40–50 a to som skusal uz ozaj vsetko s nou a regulator mam nastaveny na najmensiu hmotnost jazdca. vazim 68 km a nezda sa mi to OK. dneska som bol na garancke a predajca ma odbil s tym, ze ved to je uplne bezne ze to nejde na doraz a ze co vlastne chcem. ja som mu povedal ze vidla sa predsa musi dat aj dnu regulovat (osobne sa v tom prilis nevyznam takze som to doma nerozoberal). on mi urobil prednasku o elastomeri a o tom, ze elastomer chyba na lacnych systemoch pruzenia a ze ked chyba, vidla naraza „zavit na zavit“ a ze keby ho odtial vybrali alebo skratili, islo by to prilis makko a narazalo „na zavit“. a este – je lepsie ked to ide tvrdsie ako keby to islo makksie. mne to ale osobne dost vadi tak neviem co s tym. kedze neboli ochotni riesit to na garancke, pochybujem, ze by mi uznali reklamaciu. da sa s tym nieco urobit? pripadne ak by ste mi vedeli poradit nejaky normalny servis na strednom slovensku… diky