Chtěl bych se zeptat jak moc jsou tyhle pláště náchylně na defekt a kolik zhruba vydrží? Jo a takový ty věci jako jízdní vlastnosti, spokojenost atd…? Ď
Chtěl bych se zeptat jak moc jsou tyhle pláště náchylně na defekt a kolik zhruba vydrží? Jo a takový ty věci jako jízdní vlastnosti, spokojenost atd…? Ď
Já bych se to pokusil rozšířit i o Schwalbe FastFred, event. porovnání s Flyweighty. Děkuji
Podle mne jsou ty Flyweighty celkově lepší než FF. FF jsou moc „jednozávodový“ :-)) I když tři sta gramů je furt tři sta gramů…
No ja bych to spis videl opacne. Ono 330g a 370g u FF (tusim?) je docela rozdil :-) FF mi pripadaj jako vetsi drzaky – teda aspon kamos na nich jezdil vsude a docela drzeli – i vyhraval! :-))
Pockejte az se tu ukaze Lempl ten vam rekne co si o FF mysli:)
hmm, a admin to vymaze protoze to bude nepublikovatelny:-))))
Mě se hlavně osvedčily na suchých lesních cestách a kupodivu v písku. On už vzorek napoví, že to nebudou žádné drapáky do nepohody. Na suchou XC v borovém lese těžká pohoda – ty gramy jsou sakra znát. Na asfaltě nic moc a poměrně rychle mizí… :-(
…jo jen jeden defekt při cca 1000 km, když jsem z pilnosti při dopumpování před jízdou urval ventilek :-O Kdybych ty pláště neměl s kolama, tak bych ty prachy za ně nejspíš nedal pro malou flexibilnost.
Co u nich používáš za duše? Taky Flyweighty? Asi určitě budou lepší než FF, Lempl je rozerval po 80 km…
…jo a koupil by sis je znovu?