Ako tak citam, tak na threade „bike pod 10kg“ je slusna citanost. Dost by ma zaujimali hmotnosti bikov userov na tomto fore. Mozete napisat: Ram + Vidla + Vybava + Hmotnost
Moj. 22" Merida. Manitou Black Super AIR. Full XT = 11.3kg.
Dik
Ako tak citam, tak na threade „bike pod 10kg“ je slusna citanost. Dost by ma zaujimali hmotnosti bikov userov na tomto fore. Mozete napisat: Ram + Vidla + Vybava + Hmotnost
Moj. 22" Merida. Manitou Black Super AIR. Full XT = 11.3kg.
Dik
toto je uz v sekci bikes !
Aha. No tak potom nic. :-(
Jezis, to ses zase ty? To jste tam u vas vsichni takovy nebo jsou tam i normalni lidi? :) lubos promine.
Ale nie. Vacsina je normalna. :-)
bleskovym prieskumom som zistil, ze si na nitrianskej univerzite, podla veku asi ucitel, takze je Ti odpustene :-)))
:-)
Hmm. No nieco na tom zrejme bude.
Ram + Vidla + Vybava + Hmotnost je uvedena v sekci BIKES !!!
:o)) O mém biku jednou jeden rejpal plácl, že je to nejtěžší Moratka ve střední Evropě a žel docela se to ujalo. Ale váha? Koho to zajímá? Mně nee! tož nevím…
sice nejtezsi, ale zato nejosklivejsi… :P
tak to odvoláš! Sic Tě stihne…nevim eště co, ale něco strašššššně straššššnýho!
jezdis jeste do haku (tj. prace) na titaniku nebo morbide??? ze bys to nekdy dala s pauzou u pigiho a tam si to muzem pekne vyridit… :))
do h8ku n0, se potmě bojim. :o) Ale tož o víkend někdy. Dostal bys po sosáku! Jenže yá slabší nebiju.
slabsi na sirku nebo naštorc???
Na fšecko.
na Storck :-)
Na Stock … Fernet Stock :)
No, to asi nee. V tom bude herr Fúzač asi silnější. Ale v čaji bych ho přechlastat mohla. Hm…
Nemaji nahodou zeny mensi mocove mechyre? :)
No…tak… třeba yo. :o)
Maji a to az o 200 ml.
btw…jsi mi připomněl, že jaxi to tak valim ráno vyhřátym po?ongem do háku, zahlídla jsem z okénka jednu nejmenovanou drrrsoňku z KPO, kterak se řítí na svý morbidě… tak to jsem trochu záviděla, ale trochu aj né.
nevim a ani vedet radsi nechci… :/
Vaha biku me nezajima,ale vic jak 13 bych asi nechtel. Pro upresneni: Nevim kolik vazi.
Jo tak ja mam hradtail postaveny na Freeride z ALU 7005: RockMachine CFS8.0 + Manitou StanceKingpin + vybava vselijaka = nevim to presne, ale nepo kolem 16–17kg
Jinak ke konci patku napisu jak chodi ta vidla, ale nejdrive ji musim, alespon tyden skouset.
uz je sobota tak sem stou recenziou na Manitou Stance Kingpin :-) zauima ma to a hodne dikes
V patek ji tu mas snad. Jinak zatim jsem se to jevi hodne solidne. Regulace tlumeni reguluje vazne hodne a air assist funguje taky super. Vlozim do bikes fotku tak se kdyz tak jukni.
OK inac je vnej priestor aj pre 3,00" pointa ? videl som shermana s 3kovim nokianom myslim ze rozmermi su to podobne vidlice
Ale to bylo na 24" kole, ne?
aj to je mozne bolo to DMR trailstar+ sherman + 3,00 Nokian
Tak to je skoro jiste. 3" Gazza v 26" se nevesel ani do staryho M Monstera bez spesl podkovy, natoz do Shermana.
vzdy som tuzil po 24" kolesach ale pred polrokom som kupil nove koleso na 26" rafe takze ho teraz zbytocne menit nebudem mozno dalsia zmena rafkov a pojdem do 24"
Jo to nevim mam tam 2,4 a na kazde strane je jeste cca 1,5cm a do mostiku (nahoru) tam je asi 2,5cm takze 24'' kolo je asi blbost. Jo jinak kdybych si na kolo daval 24kove kolo tak do zadu.
Merida Matts Sport 700 , vidle-SR XC-75 M LC, vsechno Deore ale přehazka XT, rafkove hydry = 12.9kg
Džez nade vše!