Prosím o radu,jaké jsou sedlovky v pr. 31.8 mm k sehnání na našem trhu,do rámu RB,vložku moc nechci.Nejlépe hokejka.Nechci karbon.
Prosím o radu,jaké jsou sedlovky v pr. 31.8 mm k sehnání na našem trhu,do rámu RB,vložku moc nechci.Nejlépe hokejka.Nechci karbon.
je toho dost treba ritchey comp, tu mam a je good
obnovuji toto vlákno – Mám rám RB CRX a potřebuji sedlovku 31.8mm Co jsem našel tak je Pells a ta není zrovna to pravé.Redukci na jiný průměr beru až jako poslední možnost.
tak trebaaaaa www.pells.cz
Point, Pells, Ritchey, Tune (ale to neni hokejka :)) )…amoeba…atd atd atd…
Jaka cena?
Co treba thomson. Sice nedela hokejku ale dela zahlou http://www.lhthomson.com/
Zkus se podívat na WOOdmana.Mám karbonovou,ale v duralu mají také poměrně velký výběr:-)
DÍK VŠEM CO MI PORADILI,OBJEDNAL JSEM UŽ WOODMAN
Jo jo, dobra volba ja mam taky woodmana Post SL a fakt je nadherna, ma takovy krouzkovani jako ten Thomson :-))
obnovuji toto vlákno – Mám rám RB CRX a potřebuji sedlovku 31.8mm Co jsem našel tak je Pells a ta není zrovna to pravé.Redukci na jiný průměr beru až jako poslední možnost.
Doporučím redukci,zvětší se ti výběr sedlovek :-)
Asi to tak dopadne,že budu muset koupit redukci.Z redukcí nenám žádné zkušenosti -liší se nějak zásadně rozdíly mezi výrobci nebo je to vesměs jedno od koho jí koupím?
To jsem nečekal že bude u RB takový problém v sedlovce.
Já jsem kupoval plastovou USE, s jinými nemám zkušenost,ale myslím že to vyjde na stejno od koho je vyrobená,rozdíl minimální.
Dá se sehnat nějaká co udělá jinej průměr než 27,2 ? Mám taky RB, vevnitř vložku na 30,0 ale výběr sedlovek je bída… takže když ji vytáhnu mam 31.8 a potřeboval bych tak 30,9 nejlépe… tenčí nechci, vypadalo by to divně. :)
Mám 27,2 a věř, že to divně nevypadá.Kontaktuj Race Bike a oni ti jistě rádi poradí nejlepší řešení tvého problému s redukcí a na jimi vyrobeném rámu.
Já kupoval přímo u p.Bartozse v Jezdkovicích a vzal jsem si Race Face sedlovku přímo od něj.
Problém je v komunikaci. Samotný rám má standartně 31,8. Při objednávce si můžeš vybrat na jaký průměr to chceš udělat a dostaneš rám s patřičnou redukcí. Standartně 30,9 / 30,0 / 27,2 .
Hele a dala by se sehnat u RB samotná ta redukce z 31,8 na 30,9 ? A ta stará (30,0) co tam mám, je tam nějak vlepená ? nebo drží za nějakou hranu ? nějak jsem to nezkoumal. dík
Redukce na 30,9 je běžně k dostání. Tu původní, pokud ji máš příjmo z výroby k rámu tam máš vlepenou. Jde to vyndat. Někdy líp, někdy hůř, ale jde. Každopádně ji při tom zničíš.
Ok Ok, chci totiž Noir sedlovku, a v ůvahu připadá jen 30,9 … že tu redukci zničím to je mi jasný, přece jenom je to jen hliníkový plíšek… ale dík ;)
jinak na zbozi je toho, krom pells, o neco vic
treba North jsou pekne a lehke sedlovky.
co FSA SL-K?