Koukal jsem všude možně po netu, ale nějak jsem nenašel to pravé. Chtěl bych přímou sedlovku, určitě délky 400mm, u 350 jsem kousek pod ryskou, průměr 31,6mm s cenou do 1000,– Kč. Díky za rady, odkazy, Honza
Koukal jsem všude možně po netu, ale nějak jsem nenašel to pravé. Chtěl bych přímou sedlovku, určitě délky 400mm, u 350 jsem kousek pod ryskou, průměr 31,6mm s cenou do 1000,– Kč. Díky za rady, odkazy, Honza
Zda sa mi ze tato by mohla byt ale je bez obrazka ale asi je to taka ako ta pred nou Al HW. cyklosvec.cz/index.php?oddeleni_id=74&vyraz=&cena=&page=3
asi budeš muset s cenou trošku výš!!
Tu nieje uvedena cena. Asi by si tam musel zavolat ci ju vedia zaobstarat. www.cykloexpert.cz/…itra-sp-m210
jenom tam pisou 750Kč, ale cena nikde :-D
u 400 je cena neuvedena :-P
myslim ze bude podobna:)
exu urcite neco takovyho dela v cene bohate do 1000,–
WTB, Amoeba, Shaman Racing, BBB…vsechny se daj sehnat pod 1000,–, u hokejek je situace jeste lehci…
Pridej nejaky penizea kup ROOX. Povrchovka Shanamu/Exu je fakt bidna, nemluve o provedeni zamku. BTW ROOX ma 430mm.
Na netu po dlouhém hledání jsem objevil tuto:
eshop.bikezone.cz/index.php?switch=detail&id=3160&kat=1080&trideni=ID_KAT&pocet=10
Dala by se? Líbí se mi design, váha a cena dobrá.
Pred tydnem sem si koupil sedlovku BBB prumer 31.6mm s delkou 400 mm za 599kč a jsem spokojenej.Kupoval sem u nas v kamenem obchode.
Příznám se, že na ebay jsem nikdy nenakupoval, tedy neumím ani nakupovat :o( Cena je to každopádně lákavá.
Tak jsem se právě přihlásil, chtěl jsem zvednout trochu cenu, ale This item may not ship to your location, takže zkusím napsat prodávajícímu, alespoň bude sranda.
jo toho sem si pak taky všim, ale aspoň si procvičíš Aj;)
A co BBB scyscraper?
Sháním stejnou sedlovku jako zakladatel vlákna, tj. 31,6×400 mm, offset ideál 0–10 mm, ale snesu i 25 mm, 1000 Kč strop. Zatím co jsem se díval, tak se do té ceny vlezu se Stylem Team, Ritchey Pro a nějakou základní FSA. Na značky si nepotrpím, takže kdybyste věděli o nějaké s pěkným poměrem cena/výkon, tak sem s tím :)
trošičku nad,snad to finančně uneseš :-)
Mám teď doma sundanou sedlovku z kola, Bontrager RXL 400/31,6/20mm v carbonu, potřeboval jsem offset 25mm, budu ji teď dávat na bazar za cca 1000,– Kč.
Chtěl bych spíš klasickou Al, protože ji občas zasunuju. Na bývalém kole jsem měl karbonovou Pellsku a tu jsem snad jen 2× zasunul a ten poškrábaný lak vypadal otřesně. Ale můžeš mi kdyžtak na mail v profilu poslat fotku. Pokud by se nenašla nějaká vhodná Al, tak pouvažuju :)
To máš pravdu, že se snadno poškrábe, když tak mrkni na supa 29, je to tato.
Co Shaman nebo Kore z koloshopu?
Shaman je celkem těžítko a u Kore se mi nelíbí ten jejich specifický systém uchycení sedla. Znamenalo by to koupit redukci na klasické ližiny a tím by se vytvořilo další možné místo vzniku pazvuků v budoucnocti.
Ale jak se tak na tu Shaman dívám, tak se mi líbí ten systém uchycení sedla :)
„Třeba…“: http://www.kupkolo.cz/…t_90158.html
PRO Koryak vypadá hezky. Máte někdo zkušenosti?
mám ju (v průměru 30,9, hmotnost 292g) na RB a spokojenost… za 3/4 roku, 230h v sedle, ještě nepraskla ;-)
Co ten atypický zámek? S ním taky žádné problémy? Pokud ne, tak vítěz je myslím jasný. Hmotnost sice nic extra, ale pěkná cena a vzhled :)
Zámek je v poho. Když v něm není daní sedlo, tak nedrží v kupě, ale instalace sedla složitá není. Pokud si to dobře pamatuju, tak na zámku nejsou žádný zoubky (možnost jemnějšího nastavení sklonu sedla) a přesto po dotažení zámku drží sedlo jak přibitý.
Ta už jsem jí teda objednal, aspoň to není tuctovka :)
Pokud by v budoucnu někoho zajímala hmotnost toho Koryaku v rozměru 31,6×400 mm, tak je tady http://stusa.rajce.idnes.cz/…y_hmotnosti/#…. Jinak ten zámek je řešen velice zajímavě :)