Jezdil jsem Deore, ted 7.0. Tento/minuly rok na SRAMu jezdim o dost jinak (vice siloveji) a vychazi mi, ze vydrzela mene jak Deore. Ale nelze to objektivne srovnat. S cim mate lepsi/delsi zkusenosti? :-)
Jezdil jsem Deore, ted 7.0. Tento/minuly rok na SRAMu jezdim o dost jinak (vice siloveji) a vychazi mi, ze vydrzela mene jak Deore. Ale nelze to objektivne srovnat. S cim mate lepsi/delsi zkusenosti? :-)
muhehe
Zkušenosts Deore nemám, ale jezdím na 7.0… teď jsem kupoval druhou. Když měníš ře?ez tak ti vydrží dlouho..
Mel jsem Deore…ted jezdim 7.0…rozdil je myslim docela znacny…
Hlasuju pro 7.0..
Taky sem jezdil Deore a teď tam mam 7.0 a drží už dost dlouho. Hlasuju taky pro Sram 7.0
chlapi dik, jdu zase do 7.0. Navic je i o 50g lehci, :-)
Kazeta Deore mi vydržela 9000km. Teď řeším stejný problém a asi půjdu do 7.0, protože jste mě ukecali.
Řeším problém výměny 7 kazety pro manželku – je na výběr už jen Shi HG 30 (270,–) a nebo Sram 730 (340,–) :-( Zbytek řazení-kliky má amnželka mix Deore DX-Deore-XT. Tak jestli někdo máte zkušenosti s výdrží, kompatibilitou řazení XT x Sram atd. Díky.
Kazeta co byla ke Sramu 5.0 mi vydržela dost málo, nahradil jsem zrychtované pastorky sedmikolečkovýma HG70. Pak jsem koupil kazetu Sram 7.0 (takovou tu matnou) a výdrž daleko menší než kazeta složená se sedmikolečkových pastorků. Teď zkouším štěstí s novým LX co má podložky mezi pastorky větší proti jejich prohýbání.
ja mel 7.0 a po 4tis. a trech retezech byla na vyhozeni.
Vozil jsem oboje a vyjde to zhruba nastejno (7.0 11300km se 3 retezy, deore 12200 se 4 retezy, ale bylo to tim, ze jsem na deore vymenil postupne 2 retezy a pak stridal dalsi dva se sram spojkou, zatimco 7.0 jsem tocil 3 retezy a ctvrtej novej uz samozrejme nesel nasadil). Zajimavy je ze po 3 retezech 7.0 vypadala lip nez deore(ta vic omackanej material), ale presto deore „nestrilelo“ a 7.0 jo. Ted jsem sel zas do deore, bo bylo v akci:o)