Nevite nekdo, jaka firma by mohla vyrabet sedlovku 450 az 500mm? TUNE je jenom 420 a jediny co me napadlo jinyho je ROOX a ten ma jenom 430mm…diky
Nevite nekdo, jaka firma by mohla vyrabet sedlovku 450 az 500mm? TUNE je jenom 420 a jediny co me napadlo jinyho je ROOX a ten ma jenom 430mm…diky
co se zkusit domluvit u Shamana, aby ti udelali delsi?
A taky se silnější stěnou.
Tudle radu uz jsem dostal od Hanze..na to jsem mu ale odpovedel, ze uz ted se ohybaj, ale asi to zkusim – napisu jim a uvidime…zkusim jim navrhnout tu silnejsi stenu ala Nacelnik vyse… :)
pak uz jedine poridit si ram adekvatni velikosti :-)))
No to je to, co mi ted zrovna nak nevychazi jako alternatiiiiva :)
neb zajed do nakyho zelezarstvi, a chtej ocelovou tyc o danem rozmeru, ta by se nemusela vohnout
na nejake fotce sem videl syncros a ta mela tak pul metra,ale tvarila se hooodne draze a jako ze karbonove.
Syncros dělal max. 425 mm. Mám jednu zlomenou.
jo je to mozny,tady sem to nasel,asi to kolo znate.ta sedlovka mne proste prisla delsi nez normalne :-). http://www.programcycle.com/…p1010031.jpg
to vypadá skoro jako sedlovka, kterou jezdí Večerníček
To bude 425, poměř si to se zadní stavbou. Navíc Syncros sedlovky měli při délce 425 mm min. insert jen 80 mm, takže bude vytažená na max. Na tom Kleinovi je ale ten úhel šílený, ta sedlovka snad musí prasknout při prvním nasednutí :)
Takže doporučení: zavolat doktorovi, co to tam měl za trubku…
To by mne zajimalo, jakou ma zivotnost Syncros pri takove delce a hlavne takovem brutalnim uhlu. To uz museji Syncros-chlapci navrhovat jako konzolu! :o)
Sedlovka Syncros o délce 425 mm zasunutá v rámu 150 mm mi praskla po šesti letech opatrné turistiky. Při standardním úhlu sedlové trubky.
Proč ten minulý čas?
Dnešní Syncros už není Syncros :)
A ty vis co je ted Syncros?
Popravdě řečeno, na současnou (třetí) fázi ještě nemám ujasněný názor. Ale ztracenou pozici budou asi dobývat těžko.
Taky si myslim, ale na druhou stranu vyrobky maj dobry a nic neni jak byvavalo v dobach jejich slavy.
Mohol by si aj existujucu sedlovku odrezat pod sedlom a narezat zvisle asi 3cm. Potom uz len kupis uzsiu sedlovku, co sa da do nej zasunut a vhodnu sedlovkovu objimku a mas to poriesene :)
Máme rádi zvířata!