Tak co, kdo má na něj zálusk, při průměrné frekvenci příspěvků by to mělo padnout ve středu nebo ve čtvrtek. Co takhle malá soutěž o tričko BF:-) No asi ne, ale zkusím to trefit aspoň pro ten pocit.
Tak co, kdo má na něj zálusk, při průměrné frekvenci příspěvků by to mělo padnout ve středu nebo ve čtvrtek. Co takhle malá soutěž o tričko BF:-) No asi ne, ale zkusím to trefit aspoň pro ten pocit.
můžeš to zkusit, někdy tu v noci není vůbec nikdo, tak třeba zítra v noci bys mohl provést sabotáž a nalámat sem tolik příspěvků až by ti to dalo 111111. ale bacha na Enjoye :-)
jasne,bacha na me:-).jsem trefil 10000,20000,30000 a ted nevim,ale 40000 uz asi ne:-)
sakra, sem myslel, ze se k tomu v tichosti priblizim a pak zautocim, a ted to vedi vshichni… no nic, no. bude to asi zalezet na rychlosti… :o)
Tady se nic neutají :-)
jo jo… ale nemusel si to ohlashovat tak verejne… :o) ted se o to strhne bitva, a nez prijdu ze shkoly, tak uz to bude v p..eli… :o)
Rekl bych ze nejvetsi sanci ma Admin. if count(prispevek) == 111110 add new prispevek ;)
je tvuj, videl si ho prvni.. ja ti na nej z vysoka kaslu.. :)
já budu bojovat za pivodraky :-) btw, jak se pozná kdo ho trefil? -no jo jsem zelenáč, ale zkusím to :-)
musis pridat prispevek a pak se rychle podivat,nic jinyho me nenapada:-)
já čekal větší vychytávku, takhle to bude spíš kolektivní :-)
Ja to teraz len testujem…
a este raz
hmm este raz
aaa uz to vidim tak caute vecer risknem to
Předpokládám že to byla žabka.
No to snad radši ne.
Pracovní nasazení mi neumožnilo se honu zúčastnit tak snad příště u čísla 222 222. Jen v kterém tématu to bylo??
Jo jo už jsem na to přišel a vůbec mě nemrzí, že jesm tady dnes ráno nebyl. Díky bohu za tu kupu práce. :-)
Já zas naopak práce moc neměl a více méně jsem se smál – ale že by se to sem hodilo to zas ne. Taky k tomu patří thread „Na vysvětlenou“
Nějak ten thread „Na vysvětlenou“ nemůžu najít. Ani ve vyhledávání. Admin ho smáznul?