Jezdi nekdo z BF RB Monster Endoro? Popr nejaky hodnoceni. Dik
Jezdi nekdo z BF RB Monster Endoro? Popr nejaky hodnoceni. Dik
Co to je?
zda se, ze zmatek v RB :-) jeste nedavno tak byl oznacenej jeden testovaci model jako Monster EN, ackoliv mezi nabidkou ramu je jako Monster FR a v nabidce kitu pro zmenu jako Monster EN :-) a ted uz ten testovaci je zase oznacenej jako FR
Jako jedna z veci co me na RB vadi jsou ty nazvy. Mozna to ma nejakej hlubsi smysl, kterej mi unika. Ale kdyz se stejne jmenuji modely pevne i odpruzene, pak se zase vraci ke starym nazvum atd. Pak uz normalni zakaznik nema vubec tuseni co se pod tim nazvem skryva.
že by to okoukali od suntouru, ti jsou v tom No.1 :)
No nevim. Suntour ma sice dlouhy nazvy, ale da se z nich vylustit o jakou vidli se jedna a navic na rozdil od RB maji modelove roky.
Trochu preklep sorry. Skutecne se ten full jmenuje Monster EN. Kdyz jsem se tam zastavil a pidil po rozdilech mezi FR a EN tak tvrdili ze je to uplne jina geometrie. Jen se to tvaruve trochu podoba. A tak to ma stejny jmeno. Jen to EN je jako enduro. Ale z ohlasu soudim ze to nikdo nejezdi. Tak mam dotaz – vyuzil nekdo zkusebni jizdu?
nejazdim ho,ale na erbecko sa da vzdy spolahnut…
jo to jo :)
skoda, ze se takovy veci clovek nedozvi na firemnim webu :-)
ale zober si to tak…ktory vyrobca by si daval na svoju stranku ze ma nespolahlive vyrobky?Hmmmm…
asi mi to budes muset vysvetlit, nejak jsem to nepochopil
Myslel som to takto:preco by si sa mal dozvediet na webu ci je ten vyrobok dobry alebo zly,ved sam vyrobca nenapise „toto je dobre“ lebo automaticky o inych produktoch tej istej znacky bi si ludia mysleli ze ked to tam neni napiosane tak to neni dobre…asi tak nejak.Vlastne ani ja sa moc nechapem,ale je to tak :-)
ja ale nechapu, o cem mluvis… ja se bavil o tom, ze se z webu clovek nedozvi o rozdilech mezi dvouma modelama a ze vubec nejakej jinej model existuje
tak sme sa nepochopili… :-)
Já jo :-) A moc jsem si to užil.