Jezdíte někdo v nášlapech v terénu ? nebo je to vohubu ? :))
Jezdíte někdo v nášlapech v terénu ? nebo je to vohubu ? :))
Blbej dotaz!!
Než bude někdo odpovídat, tak se mrkněte na datum registrace. Mám podezření na Jarina a spol…
jj taky si myslim:)))
ja prosim ano prosim ale je to velmi nebezpecne protoze mam ovladami vyslapnuti z riditek
Dufam, ze pri tak nebezpecnom jazdeni pouzivas aspon satku na hlavu (pripadne inam)
My tady nikdo nejezdime.
Ja jazdim v naslapoch len na zachod :/
hm ze by nejakej funkcinoar z CSC… jo jo nejen na silnici se jezdi s naslapama dokonce i Down Hill :)))
ja „jazdim“ v naslapoch na spinningu. beruc do uvahy ze je tam par sympatickych babeniek da sa povedat ze je to aj v terene…
No je to sice hloupej dotaz, ale ja se klidne priznam, ze predtim nez me kolo chytlo, tak jsem taky neveril ze by se nekdo dobrovolne uchytil do nejakyho vazani a v tom jezdil v terenu… Kazdopadne dneska verim a sam se dobrovolne taky upevnuju, je to mnohem lepsi :)
Jojo, chtěl jsem to tu už jednou nadhodit, že je to podle mě to, co z jízdy dělá ten největší požitek, nášlapy, je to největší rozdíl jezdit snima nebo bez nich.
me to povidej:-).nedavno jsem jel ze servisu v civilnich teniskach na naslapech(s plastovou ohradkou).jsem si parkrat dal malem supermana kdyz jsem skakal na obrubnik:-).no ale za chvili jsem si vzpomnel jak jsem to delal driv:-).pohodlny to moc nebylo:-). a jinak taky nechapu jak muzu jezdit v terenu s uplyma nohama.no vazne mi to nedochazi..
Džez nade vše!