• 0702

Kdo máte možnost, přečtěte si na první straně MF dnes, kde jsou vyznačeni naši turisté, kteří jsou stále pohřešováni (Thajsko), je tam uvedeno i jméno Ladislav Manďák – 18 let z Kroměříže, spolu s otcem i matkou. I on byl na BF, teď nevím jakou měl přezdívku – něco jako mefisto … Víte o tom někdo něco ??? Byl jsem s ním na sletu ve Zlatých Horách – fajn kluk na to, co všechno měl a mohl dostat .....

0 0
    • kralovek  

dalsi 2 jsou sef a sekretarka firmy kde jsem pracoval (J.Dosoudil a M.Berankova) No snad se najdou

0 0
    • jose  

tak měl přezdívku confido…sic ho znám jen přes mail,tak byl to bohužel asi on:-(

0 0
    • Tomcat  

Špatný, špatný, doufejme, že černá čísla zůstanou co nejnižší nebo klesnou.

0 0
      • wroum  

…že černá čísla zůstanou co nejnižší nebo klesnou.
        myslis tim nejakou formu zmrtvychvstani?

0 0
        • blue  

tedka jsem nekde cetl, ze spousta lidi je v oblastech, kterych se to nedotklo a vubec netusej, ze se po nich nekdo shani… a spousta lidi je ve stavu, ze nejsou schopny momentalne resit, ze se maj nekam ozvat a dat o sobe vedet… sice to asi bude jen nepatrnej zlomek v porovnani s mrtvejma, ale mozna asi tak to bude mysleny

0 0
        • Tomcat  

Protože černá čísla sou lidi u kterých je na 95% šance že sou mrtvý, ale nikoliv potvzené! Takže pokud vezmu velice špatnou kominikaci v místě katastrofy je šance že nekoho najdou ještě živého.

0 0
          • wroum  

ano ale uvedom si ze za kazdeho ziveho by nesmeli najit nikoho mrtveho aby se ta cisla snizila. co je pravdepodobnejsi, jestli najdou vic zivejch nebo mrtvejch? nejsem pesimista, jsem realista a pochybuju ze najdou vic zivejch nez mrtvejch. cisla se budou zvysovat, nikoli snizovat.

0 0
    • vojtisek1  

Ano, znam ho velmi dobre, je to muj nejlepsi kamarad, prezdivku ma confido. Vim o nem jen to, co je dostupne z internetu. Naposledy jsem s nim mluvil 19. prosince, kd jsme u nich byl na navsteve, stale tomu nemohu uverit, hruza…

0 0
      • 0702  

říkal jsem to klukům, se kterýma jsem tam jezdil. Na to, čím přijel, kdo s ním přijel, na čem jezdil a nikoho tam jaksi k sobě nemohl najít byl supr. Náš věkový průměr byl cca 35 let a bez problémů s námi komunikoval, jen vždy na konci etap byl trošku mimo – ale to dohnal v hospodě dobrým jídlem. Vícekrát jsem ho neviděl, jen jsem ho zde zaregistroval. Naděje umírá poslední, ale nevím…nevím. Pokud bys něco věděl, napiš. Dík.

0 0
        • vojtisek1  

Je, je v poho, jak uz sem rekl. Sic nevim co myslis tim s kym prijel na cem jezdil…

0 0
          • 0702  

znám hodně hjzlíků a lemplů bohatých tatínků, kteří řekněme tomu „výhod“ plynoucích z postavení rodičů využívají podle mě nesprávným směrem – slušně psáno. Zde se konal pravým opak. Ale na slušný směr bude mít jiný názor náctiletý nebo třeba já .. Fotku bych v kompu někde vyštrachal, jak tam stojíme i s jeho otcem.

0 0
            • Pá-dlista1  

A vidis jak dopad. To my co nemame na dovolenou v asii… :)

0 0
              • MartinXC  

Počkej, brzdi. Stejně tak ti může přijít plynař na revizi, sesypat přitom půlku baráku a zrovna v tu chvíli půjdeš kolem po ulici…

0 0
                • Pá-dlista1  

Ja nemam na boty :) To byl vtip. Jasne ze proti tomu se nejde branit. Dokonce ani chudobou :)

0 0
                  • MartinXC  

Zrovna teď dělám pořádek ve skříních – nějaké starší 8,5ky by byly, i pár starších obleků (vel 52) ;-)

0 0
                • 0702  

Plynařina, to je sviňa, dělám v tom oboru, takže vím, co to všechno obnáší a jak třeba vypadá seškvařená trubka, na kterou nějaká hovada položí bez chráničky eletriku a jejich práci nikdo nekontroluje – pak jsou to průšvihy!! Kdybych ty peníze měl, jel bych kolem světa !!

0 0
    • pos3k  

tak jsem zjistil,ze jsem od nej kupoval nejake komponenty na bajka

0 0
      • vojtisek1  

Jen prosim abyste u teto veci nezertovali. To, esi je nekdo hajzlik nebo ne, nezalezi na tom kolik ma penez, o tom v teto dobe vsak vubec neni vhodne premyslet. Nekteri by se meli zamyslet

0 0
        • pos3k  

Nevim jestli tvuj prispevek je reakce na muj, ale ja to neberu jako zert. Ja jen kdyz jsem zaregistroval to jmeno, tak jsem si vzpomnel na meho dodavatele soucastek na bajka pred 2 lety. btw pro celou rodinu to musime byt strasne peklo…

0 0
          • vojtisek1  

ne, myslel sem to vseobecne

0 0
            • 0702  

Ty jsi z Kroměříže ?? Já doufám, že toto téma je natolik vážné, že to nikdo na lehkou váhu brát nemůže. Všeobecně se člověk chová tak, že pokud se ho podobná událost netýká bere vše na lehkou váhu. Pokude se začnou broblémy blížit k rodině, přátelům, vše je jinak a člověkovi zatrne … Píšu to z vlastní zkušenosti a vím co to se mnou udělalo. kldyž mě švára oznámil, že má rakovinu – zatím s tím bojuje – ne chirurgicky, ale přes léčitele a dusí to v sobě – to je taky nápor..

0 0
              • náčelník  

Přístup tvého švagra není dobrý – měl jsem v příbuzenstvu jednu dámu, která to řešila stejně a bohužel už nežije.

0 0
                • 0702  

Má to na jazyku – operace = nemluvit, jíst tek.stravu, zuby pryč. Takhle se on sám rozhodl a nikdo mu to nevymlouvá. Střevo se dá uřezat ale toto ??

0 0
    • Daf  

Tak to vypada ze je Confido nazivu. Je to ale smutne cteni :(( http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?…

0 0
      • Daf  

Aha Confido je Lada :((( Mel jsem si to precist poradne.

0 0
      • pos3k  

tak confido dal asi svuj posledni prispevek 10.12.2004 v 16:4­8:53 jsem z toho spatnej, je mi lito toho nejmladsiho z rodiny (prezivsiho)

naposled jsem byl tak spatnej kdyz umrela v lanovce spoluzacka z VS v Kaprunu (jedina Ceska)

mozna by bylo dobre (ne nutne) udelat nejake gesto (nemyslim minuty ticha ci sms), myslim zde na b-f

0 0
        • kralovek  

Ta byla od nas z vscht. Nejsem si jisty, ale dost mozna jsem ji i jednou opravoval pisemku. Svet je malej :o(

0 0
        • Stroy  

jo byla to fain holka, taky jsem ji znal..zajimavy je, ze si vetsinou tyhle katastrofy vybiraj takovy pohodovy lidi :{

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.