• discover

    mame so kamaratom moznost (zatial len velmi malu) prenajat,bufet na dost frekventovanej turistickej/cy­klistickej trase.aky sortiment napojov a jedal by podla vas malo obsahovat idealne pohostinstvo kde by ste sa radi zastavili na docerpanie.sa­mozrejme nehovorim len o dobrom pive a utopencoch :))) dik za kazdy napad.v pripade zdaru maju navstevnici v trickach BF 10% zlavu…:)))

    0 0
    • Lance  

      Ja si myslim, ze tam uz toho moc nevymyslis, vse bylo dano, projed si nejakou hospu a uvidis. Jestli ale hovoris jen o pivu a utopencich tak potom pivo a utopence:)

      0 0
      • discover  

        par hospod som uz v zivote mal moznost vidiet,ale pri zastaveni sa v dedinskej krcme kde je k dostaniu len pivo,kofola,ho­ralka,utopenec,pri­padne prihrievana fazulova polievka clovek moc na vyber nema. zaujimalo ma skor ako by niekto z vas reagoval ak by v pouke bolo aj zopar iontakov,gelov a pod… pripadne co vam v inde chyba…

        0 0
        • Lance  

          Jasne pokud tam budes mit nejaky iontak, gel apod. co se da pouzit na delsi vyjizdce, tak to ja bych jen privital, samo ze zalezi i na cene ze? Ale ber to tak, ze hlavne tam prijedou „normalni“ cykliste – tim myslim rodiny s detmi apod., ne jen „nabusenci“. Osobne se na svihu nejak nepreziram. A ani nejim, protoze mam strach.

          0 0
        • kovar  

          na ion?áky , gely a podobné blivajzy bych teda nereagoval. Proč si kazit chu? na výletě?

          0 0
          • SELMIRA  

            Yo! Přesně tak. Přijet do bufáče, kde maj karbošnečí sliz a yon?ák…tak jedu o dům dál.

            Se vždycky těšim do hospůdky na NORMÁLNÍ JÍDLO. MASÍČKO, polívčičku, dezertíček, kafíčko… :o) Jo a taky výběr džusíků vítám. Nesnášim laciný pomerančový, jablečný a multivitamínový. Tož jestli budeš mít všechno výše uvedené, nebude se tam hulit, bude vhodný ustájení bika a příjemná obsluha, tak si ten bufáč sim Tě nestav nikde v Brdech, páč jinač mě zruinuješ.:o) Jim skoro tak ráda jako bikuju. Nebo opačně? Chocho.

            0 0
            • Pekáček  

              Jíš ráda jako bikuješ a spinkáš ráda jako jíš, je to tak? :o)))

              0 0
            • discover  

              stava z cerstveho ovocia a zeleniny (jablka,mrkva,p­omarance) je lacnejsia chutnejsia ako hociaky „lacny dzus“ tak sa dame mozno i tymto smerom.ja na tom celkom fungujem. v Brdech to nebude takze neboj :))) ono to mozno nebude nikde,je to zatial len iluzia.

              0 0
              • rejow  

                sem zvědavej jak budeš vyrábět džus z čerstvých pomerančů s cenou 20kč/l :)))) to asi bude ta „iluzia“

                0 0
                • discover  

                  bezna cena dzusu v hospode na Slovensku v Bratislave sa pohybuje od 8 do 15 ks za 1 deci (podla lokality ). to znamena ze liter sa predrazi na 80 az 150 sk. za 100 sk si schopny vyrobit 1 liter pomarancovej cistej stavy,pokryt naklady a byt v zisku.pri mrkve,jablkach cena este nizsia.co sa tyka kvality som presvedceny ze ak mas na vyber napr. "100%"Rauch,alebo inu radoby 100% superhypermega prirodnu stavu ( co ti kdo v skutocnosti preda aj tak nevies ),alebo stavu kotru ti niekdo pred ocami vymacka z cerstveho pomaranca,vyberies si cerstvu.

                  0 0
        • MaPa  

          Chodíme občas na Sorbonnu na squash a maj tam ion?ák tušim za 3Kč/1dcl a hodně lidí si to dává. Rozhodně tím nikoho neurážej, kdo nemá chu? tak si to nedá…

          0 0
    • Matts.  

      Žinčicu a ovčí syr. Pred polrokom sme sa stavili na salaši, hladní, možem poveda? po žinčici a syre možeš ?aha? ďalšiu stovku. Niekto sa zvykne zo žinčice posra?, ale to jeho výsostný problém.

      0 0
    • miťo  

      Jen mala rada: Vyjdi cyklistum vstric, at se nemusi bat o svy ore tam venku. Bud nejakou uschovou, nebo at na nej porad vidi. Kdyz jsem jezdil v okoli Presova solo sam, delalo mi problem nekde stavet, treba jen v samosce pro neco na zub. Kolo jsem mel sice zamceny, ale porad jsem na nej cumel-je to stres. Vsude tam bylo dost cernejch…

      0 0
    • speedy gonzales  

      ono je asi fakt ze v sortimentu toho uz moc nevymyslis.. spis bych videl prostor pro ziskani zakazniku v zazemi a sluzbach. toho se da vymyslet strasne moc. pocinaje cistyma zachodama, prijemnou obsluhou a specifickyma sluzbama pro cyklisty konce.

      co se tyce tech cyklistu, ja nevim ted to jen tak napalim, co me napadne- ale mit treba pripravene naradi, kdyby nekdo poterboval, nabidnout olej na promazani, dobre vyresene stani kol, aby se nehazely na kupu, urcite je dobra sem tam nejaka fotosoutez aby se ti tam lidi vraceli, nastenka se vzkazama, popis tras a milion dalsich veci ktere muzou lidem zprijemnit nedelni vylet

      0 0
      • discover  

        super, na sluzby som tiez myslel.mozno bude dobre napisat aj to co vam najcastejsie v bufacoch chyba s cim bol kdo nespokojny atd.teda nie len strava a pitie ale aj to ostatne.prip.co by ste uvitali a coho sa vyvarovat.

        0 0
        • discover  

          napadlo ma aj napriklad upravit zvonka jednu stenu na lezenie pre decka a tak…napiste co napadne vas…dik…

          0 0
          • blue  

            urcite bych se hlavne vyvaroval otraveny obsluhy, ktera si svuj vztek z prace bude vybijet na lidech :-)

            0 0
            • hanz  

              tak to nemáš šanci 100% eliminovat ani když jseš nejlepší hostinskej na světě, protože lidi nejsou stroje a každej z nás má ty svý dny. Můžeš to samožřejmě eliminovat výběrem, ale to je spíš o náhodě než o kvalitě příjmacího pohovoru. Nejlepší je při výběru perzonálu dát na osobní zkušenost s číšníkem(prostě když ho znáš z jiný hospody kde obsluhoval). Ale ruku na srdce, kdo z nás, specielně v bufetu kde ti v sezoně projde deně 15 problemových a ožralých vandráků a bezdomovců by měl ještě náladu se na celej svět usmívat.

              0 0
          • MaPa  

            Nevím co se skrývá pod pojmem „bufet“, ale jestli myslíš nakové ty nápojárny co si u pultíku vezmeš co chceš a pak s tím jdeš ven tak když o tom uvažuju, dobré by mi přišlo třeba tohle:

            1. Možnost upoutat kolo tak aby nikomu nevadilo, a mohl si ho kdykoli vzít (ne hromady kol opřených o stromy)
            2. Mít si kam sednout (třeba když dojdou židličky a lavičky tak na travnaté nebo dřevěné schody apod.
            3. Vyřešit otázku psích a lidských exkrementů.
            4. Motivace obsluhy aby fungovala.
            5. Z nápojů mi přijde, že většina lidí vyžaduje pivo, nealko pivo, točenou limonádu nebo kofolu, nějaký ten tvrdý, málokdo si dává víno, džus (+ vodu bez bublinek na zředění), možná ten ion?ák v libovolném objemu, z teplých čaj, kafe, kakao, čokoládu, a teplé „grogy“, jinak mne moc nenapadá…
            6. V bufetech si dávám většinou jen lehké jídlo: polívku, klobásu, párek, možná guláš, na větší zajdu do regulerní hospody.
            7. Dostatečný výběr z tra?ovek. Dále drobnosti pro děti, typu žvejky, bonbóny,…
            8. Okolí které bude děti bavit – houpačka, prolejzačka, pískoviště, ..
            9. Stříška když prší
            10. Info tabule s mapou, ukázkama co je v okolí ke skouknutí, předpověď počasí,…

            Hm, tak možná ti to moc nového neřeklo, ale asi tak. Nejdůležitější mi stejně přijde bod 4. Když nefunguje obsluha, člověk hledá chyby i na tom ostatním…

            0 0
            • MartinXC  

              Tak pod toto se podepíšu. Trefil jsi to perfektně, i ten prostor pro děti. Když jsme s malým na cestě, vždycky vyhlížíme místo, kde se bude moct proběhnout, pohrát si, koukat na něco – tam vydržíme i dvě hoďky a dáváme si plné jídlo, často i s palačinkama navrch :-) Kde prostor pro dítko není, ani nestavíme, maximálně tak na „jedno v sedle“.

              0 0
              • discover  

                na tom fici Mc Donalds uz hodne dlho :)))) deti robia peniaze :)))) si robim srandu,mas uplnu pravdu a prave na mieste o ktorom rozmyslame je v tomto smere situacia zalostna.obcas tam zabludi partia konakov a vozi decka…to je vsetko… ( i ked to je mozno pre ne obrovsky tahak ) tiez asi urobi vela priestor s ohniskom kde sa da posediet,pogrilovat atd. videli ste nieco podobne napr. v zahranici.nieco co vas nadchlo???

                0 0
                • MF  

                  No a prezradis kde zhruba by to malo byt ? Ja by som uvital uz spominanu zdravu stravu. Dajaky salat, syr a podobne. Ked sa na Kosarisku nadlabnem, tak to citim este po Kamzik. Ked uz sme pri tom Kosarisku, tak tam bolo super ked vyvolavali jedla cez amplion :) Zalievana kavicka, zalievana kavicka :))))

                  0 0
                  • discover  

                    zatial nechcem predbiehat,ale v okoli BA. ked hovoris o kosarisku,tak okrem palaciniek tam su fakt len kolobasy a polievka i ked niekedy bodne ( hlavne v tejto zime ).co ma tam vsak stve a kvoli comu tam skor nechodim je moznost si tam nechat bike.bud si ho zamknes o „ohradu“ ci co to je alebo mas smolu a aj tak na neho od baru nevidis,takze ak si sam moze ta slak trafit od stresu a jedine ze tu polievku do seba natlacis narychlo a potom ti tak leda spatne…rozmyslal som napr.nad pozicovnou zamkou (nieco poriadne),lenze ak sa nieco aj tak stane…hm…vyzeras ako … kazdopadne ak to nevide tam kde chcem skusime pohladat mozno najake ine miesto. urcite nie hradzu…:)))

                    0 0
                    • discover  

                      ono vela zavysi hlavne od uradov a vobec…

                      0 0
                      • MF  

                        OK. Ono by to bodlo hocikde okolo BA. V podstate mimo Kosariska neni nic. Nepocitam teda Pezinsku Babu. Priamo v lese alebo niekde pobliz neni absolutne nic. Inak co sa kvality stravy tyka na Kosarisku tak od cias co to pustil ten stary chatar a odfrcal tusim do kanady tak to ide dole vodou. Tie polievky uz ani niesu jedle. Stratila sa kopa normalnych jedal a je tam len ta klobasa. Ja by som uvital napr. aj tu placku s kapustou co sa robila. Bola perfektna a urcite to nelezalo v zaludku jak ta klobasa co tam mavaju. So zamykanim to neni zly napad, ale aj tak by som radsej siel jest von. Tak to aj riesim. Ked som tam sam, tak bajk napcham do vchodu aby sa nedal tak rychlo slohnut. Tak dufam, ze sa ti to podari a ver tomu ze ak ano tak ti to pridem ohodnotit. Cau

                        0 0
                  • Andrzej  

                    neco podobne meli i pod sjezdovkou Stoh ve Spindlu. Pred bufet vystrcene male combo, vevnitr mikrofon a hlasili s ceskym prizvukem treba „pááreek na táácku a pyvoo!!“ . To byla takova sranda, ze sem si to dal este jednou :) (hlavne, abych nemusel uz lyzovat, hrozna grapa…:)

                    0 0
            • RomanH  

              100% souhlas

              0 0
    • rasto  

      v kazde hospe mi chybi musli tycky. vsude jsou ’jen’ tatranky :-/ co se tyce jidla, v hospodach mi nevadi masita jidla, ale MASTNA jidla ;-) a smazene. (knedliky, rizky, klobasy atd) v klasickych hospodach se nenabizi nic ’zdravejsiho’, napr. zeleny velky salat ci rizoto. a pak mi vadi (uz se to vylepsuje), kdyz se o poledni pauze kouri. to bych zatrhl po cele republice bez vyjimky!! ;-) hodne zdaru ;-)

      0 0
    • fousac  

      pivicko, rumicek, klobasky… ;)) pro deti nanuky a lizatka…

      dobry a bezpecny parkovani, to udela hodne..

      0 0
    • MF  

      Tak sezona je v plnom prude. Kde mas ten bufet nech dojdem pozriet.Na Bielom krizi otvorili len taku vycapnu stanicu a myslim, ze je to dobry napad. Sice maju len kofolu,pivo horalky ale je tofajn ocerstvovacka.

      0 0
    • Lada1  

      je s topless obsluhou :-)

      0 0
    • Tomcat  

      pokud pivko a topenci sou standart.. tak..

      • čistou pitnou vodu
      • nějaký tyčinky, ovoce,mul?ák&i­on?ák@..
      • slušnej stojan na kola na kterej je vydět
      • prodávat malý lepení (pumpa k dispozici nebo pressor by taky nebyl špatnej)
      0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • MF  

      Tak ako dopadol ten tvoj bufet? Dajako som nic nove nezaznamenal. Teda ak nepocitam budu na Bielom krizi. Ta je tam ale fakt sikovna.

      0 0
      • McBlacky  

        tak to je maso :) tam bych udělal sraz B-F ale at se zásobí pivem ve větším počtu

        0 0
        • MF  

          V sobotu sme bufet odrovnali, ked sme si dali 2× kofolu :) Bufetar volal manzelke nech okamzite privezie zasoby. Cakali sme asi hodinu ale nedorazila. Tvrdil nam, ze na buduci vikend sa uz zasobi poriadne. Tak to pojdeme otestovat.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.