Nevite nekdo prosim velikost krabice (nebo proste original obalu) od Foxu od vidle se 130mm (vanilla nebo tallas 05), potreboval bych vedet aspon zhruba rozmery abych vedel jestli se vejde kamaradce do kufru az poleti z USA… :)
Nevite nekdo prosim velikost krabice (nebo proste original obalu) od Foxu od vidle se 130mm (vanilla nebo tallas 05), potreboval bych vedet aspon zhruba rozmery abych vedel jestli se vejde kamaradce do kufru az poleti z USA… :)
trochu kuriozni dotaz: proc k ty vidlici potrebujes mit i krabici?
asi kvůli rozměrům ne-myslím,že chce jen rozměry krabice
ale na co? vidlice bez krabice zabere v kufru mista mnohem min a lip se tam mezi veci slozi, ne? uz je to jasnejsi, proc jsem se ptal?
vidis to me nenapadlo! :) Diky! V tom pripade jaka je vyska tech foxek s celym sloupkem?
Treba chce jenom krabici?! :-))
na krecky :)
Na rozřezaný veverky z kotoučovky!
krabici od Foxe chci taky!!! :-)) to bych uz mel manitou, marzocchi a fox. Pak uz by mi chybel jen rockshox :-))
pokud by si chtel vsadit i na outsidery, tak tu mam krabici od suntourky a ballisticu… :))
mno, krabicí od Rockshoxu můžu posloužit :-)
fakt chces abych ti to zmeril? :-))
jo prosim!!!!!!!
Co chces merit? Vsichni tady kolem vi,ze mas RST capa T4…:)))
Asi si mysli, že má stejnej rozměr, až teď zjistil,že ne, taky teď neodepisuje a hraje mrtvýho brouka:)
jsme to vyresili diskretne na icq:-).nekdy bych to rstecko zkusil,nebude tuhosti az tak priserna.jentak pro srovnani:-).kamarad mel nejakou sto nebo dveste nejaky cislo,uz vazne nevim:-) a ta docela slusnej street terror vydrzela dlouho nez se zlomila:-)
se mi nekde ve stodole vali rst gamma ti ji daruju. podminka – das ji na sve kolo a pojedes s tim na svih :-))
..dam ti nabitou pistol k hlave, ale spoust uz zmacknes sam :))
to jsem celej ja :)
ja mel 281 a jeste do ted je na chalupe na kole a dokud clovek nezkusil neco jinyho tak si myslel jak krasne to pruzi a jezdi… :)
Moje prvni moje jedina. Presne takovy jsem z ni mel pocit. Myslel jsem, ze je uz na veky.
to jsem si o sve 381 myslel taky, dokud se nezlomila podkova, neprestalo fungovat „nastavovani“ predpeti a nezacaly z ni vyskakovat vsechna mozna hejblatka :))
dokedy to potrebujes vediet? mam doma krabicu od talas 05, takze zajtra rano, pripadne dnes vecer cez sms by som Ti to mohol poskytnut
no ale ked tu krabicu posklada tak sa jej urcite zmesti do kufru
tak krabice nejde poskladat tak aby byla mensi.resp. asi bude o par cm tenci,ale to je vsechno.leda ze bys ji zlamal:-)
rozšlapal…
A co spalit a vzit sebou jen popel? To je skladnejsi nez zinkova rakev :)
a pak tim muzes posypat to,co jsi do toho chtel predtim zabalit:-))