Mění se výměně řetězu taky spojka??? Možná hloupá otázka, ale fakt to nevím.
Mění se výměně řetězu taky spojka??? Možná hloupá otázka, ale fakt to nevím.
Ano
Ano, opotřebovává se jako kterýkoli jiný článek.
S novym retezem dostanes i novou spojku, tak nac ji syslit v supliku? :-)
ano..
Ne.
Jasne, stejne jako retez se opotrebovava-vytahuje i spojka
Mela by, ale nemenim…vydrzi toho vic nez jeden retez a novou si nechavam jako nahradni ci naopak … sebou na vyjizdky idealni…(zrovna ted ale uz nemam nahradni ani jednu :o)) )
Myslím, že spojka SRAM nevydrží tolik co řetěz. Když měřím řetěz a mezi hrotama měrky mám spojku, tak se mi většinou měrka propadne u zub hlouběji než na zbytku řetězu. Takže s každým novým řetězem dávám i novou spojku. Bez spojky bych dneska už řetěz nekoupil.
A neni „delsi“ uz jako nova? Bych rek, ze se v retezu spis delaji vule nez by se natahovaly clanky. Jestli si spojku dobre predstavuju nema trebas uzsi cepy nez maji normalni clanky? Nebo se ty cepy opotrebovavaji rychleji?
Podle mne má spojka SRAM menší průřez (kvůli rozpojení) než obyčejný článek a tím se rychleji natahuje.
Ježíšek mi nadělil novej řetěz, HG 93 a tak se chci ohledně spojek poptat, mám dvě jetý, a jednu-Wipermann( z Conexu 900 ) bych chtěl použít na to Shitmano. Šli byste do toho???
ne! retez snituj. Connex900 mi prijde spise na urovni SH 7701 (XTR). HG93 (XT) je tak spickovy. Proc montovat nekolik ruznych retezu dohromady, byt jen spojku trebas
Vyměnit i s novým řetězem.