http://www.flybike.com/…modelli.html
a neříkejte, že to máte doma :-)
http://www.flybike.com/…modelli.html
a neříkejte, že to máte doma :-)
By mě zajímaly jízdní vlastnosti, podle mě nic moc, sice u toho horáka,ta vidle bude slušně pružit, ale schody bych natom sjíždět nechtěl, bych se dole zabil, podle mě se i pude blbě s kolem zatáčet, zas to ale dobře povede stopu. Navíc se mi to nelíbí:)
právě že to bude vratké, ale jinak to je super
Super? Takhle vypadalo bráchovo kolo, když vrazil 40 do stěny…
Mam z toho pocit, ze i obycejnou jizdou se ta geometrie musi nutne priblizovat jejich vysnenemu idealu, az to kolo bude nakonec nepojizdne uplne.
Tomu rikam Genesis geometrie :)
boze to je paskvil… :-) by me zajimalo jak nektery modely muzou prezentovat jako triatlonovy specialy! Neni nekde v pravidlech UCI (popr. UTI), ze hrazda nesmi byt dal, nez je svisla rovina protinajici predni nabu? Nebo ze by to platilo jen v drahovy cyklistice? Fakt nevim presne… :-( Nicmene, nevlezl bych na to za nic! Vypada to podivne, navic mi tak napada, ze kdybych ostreji zabrzdil predni, ostrouhal bych si hubu o asfalt driv, nez bych rekl „bike“! :-D
fakt netusim jaka je vyhoda v tom, ze prenesou rozlozeni vahy ze zadni naby na predni – vynatek z laboratornich testu: Normalni kolo: rozlozeni vahy vc. jezdce predni/zadni naba: 42%/58% Ta jejich silenost: 54%/46%
Mam pocit ze konstrukteri nikdy nesedeli na kole a nikdy nejeli z kopce… :-)
mě by docela zajímalo jak lákaj zákazníky na tyhle otřesnosti…
Proč se nemohu zbavit dojmu, že konstruktéři z NDR u rýsovacího prkna moc hulili ?
Až se mi z toho udělalo blbě.
Vidim, ze niektori to beru moc vazne..
co to je za hrůzu!!!!! kdo na tomhle může vůbec jezdit to se snad ani nedá
Tomu sa hovori, kult vies? To sa kupi za drahe peniaze a nejazdi sa na tom. Max na nejakych stretavkach 1– 2 x do roka.
Pokud si vzpomínám, tak s něčím podobným se na dráze experimentovalo a pozice jezdce před osou šlapání je prý velmi výhodná pro přenos síly na kliky. Pak to UCI zatrhla … Na biku si 55% váhy nad předním kolem moc neumím představit, asi by to mohl být dobrej šplhavec …
te¨n nazec Paskvilini bikes k tomu sedi:)