biker málem bez biků, zase čorkaři

36 nepřečtených
  • hanz

Mam v práci v zákulisí udělanou dílnu, včera během dne za provozu byla vykradená. Zloděj prošel přes troje dveře(poslední si odemkl klíčem co byl v zámku) ukradl 2× peněženku a 500 co jsem měl v kamelu a zase klidně odešel…nikdo nic neviděl a nikoho si nevšiml. Můžu považovat za velké štěstí že jsem měl oba biky rozebrané( jeden čeká na vidlu a druhej na kola) takkže ani jeden nebyl jízdy schopný a tudíš dost obtížně by se na něm ujíždělo. Hned dnes jsem volal na zabezpečovačku a nechávám měnit čidla za jiný tip co mi bude zvukově hlásit pohyb v této části provozovny, i když bude alarm vypnutý. škoda tedy nakonec byla asi „jen“ 5000kč + doklady od dvou lidí a peněženky. prostě mi rozum zůstává stát. kurvy jedny zlodějský.

0 0
    • Lance  

takova verbez by mela sama od sebe vychcipat, a je toho cim dal vic si vem. Hruza. Ale jinak bud rad (coz zajiste jsi), ze kola jsou OK:)

0 0
      • hanz  

mi povídej, jsem rád jak svina že jsem ty kolča měl rozhozený.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Volf  

Nedivím se, že jsi tak vytočenej, ale nenadával bych jen na zloděje, ale hlavně na ty co od nich ukradený věci berou. Kde není poptávka tak nebude nabídka.

0 0
      • Lance  

no jo, ale na poptavku a nabidku ti v tuto chvili kazdy kasle. Pro me je smerodatny ten ****, ktery na to sahne jako prvni. Nechapu proc nekoho zajimaji cizi veci.

0 0
    • Twisp  

U nas ted v panelaku vykradli dva sklepy + jeden hasici pristroj!!…huh vubec nechapu k cemu jim to bude. Ale kvuli tyhle haveti se druzstvo rozhodlo ze zrusi elektronickyho vratnyho(vstup na kod) a bude se zamykat i pres den, takze kdyz mi prijde navsteva letim dolu jak trdlo abych dotycnymu otevrel. Jeste ze doma moc nebyvam, jinak bych mi asi jeblo.

0 0
    • rasto  

jasne, pohybove cidlo s pipakem! v pripade, ze tam prijde ha.zl znovu (da se to ocekavat), tak mu poradne pocuchat vizaz. (ne s naradim!, jen rucne!). klidne si na to vezmi pomocnika. ha.zla zadrzet, policii nahlasit, ze jste se branili!! ;-) ⇒ doporuceny postup od policajta ;-) ps: mozna nebyl jen jeden :-/ kdo vi… pss: to s upravou kriminalnika je obecna rada pro vsechny poctive a slusne lidi! ;-) psss: sorry za emotivnost, podobna s.inarna :-/ me dokaze vytocit ;-)

0 0
      • jonas  

Bohuzel poctivi a slusni lide na tohle reseni nemaji obvykle zaludek. Vetsinou ani postavu :(

0 0
        • Richie  

Hanz ale ma (nevim jak zaludek, to si vymyslete, ale postavu jo :-D):-D

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.