Dnes jsem se byl projed na kole a sjížděl jsem jeden sjezd asi 30 minut a totálně jsem vymrzl. Do kopce to bylo fajn, dokonce mi bylo i teplo, ale pak to už bylo horší. Nejdřív odešli ruce. Mám Windstoperové rukavice se zateplením od Poledníka, ale totálně mi zmrzly prsty. Asi to bylo tím, že jsem měl prsty pořád na pákách tak se ochledily od nich, protožě dlaň není zateplená. Možná by pomohly nějaké funkční rukavičky pod ně nebo nějaké návleky na brzdové páčky?? Pak se přidaly nohy. Vůbec jsem necítil prsty. Zkoušel jsem je protřepávát, hýbat s prsty, ale nic nepomohlo. Přes boty mám upravenou ponožku s vystříhanýma dírama, pak návlek, vevnitř zateplenou vložku, ale furt mrznu. Asi nasadím platformy a budu jezdit v pohorách. Na příští zimu možná zimní tretry, protože návleky u mě prostě nefungujou. Nakonec mi vymrzlo úplně celé tělo. Protřepával jsem ruce poskakoval s kolem, ale dole jsem se klepal jak ratlík. Přemýšlel jsem jestli nevozit další vrstvu v baglíku a nahoře před sjezdem nasadit. Nebo v zimě vybírat trasy, kde jsem pořád v pohybu, tedy s minimálním převýšením nebo s rychlým střídáním sjezdíků a výjezdů a kopce si nechat až na jaro. Jak se perete se zimou vy?