• Kreten

Nazdar idem si kupit GT Chucker 1.0. To je ten s kotuckami. U nas v obchode ho maju za 20000SK. Chcel by som ho na street a na jumpy. Co som nato tak pozeral tak vidlu budem musiet urcite vimenit. Je tam nejaka ZOOM 650. Co by ste navrhovali do 5000SK? Inak je ten bajk dobry? Nezacne sa mi tam za tri tyzdne daco srat? Nezlomim kostru? Ked ho niekto mante, prosimvas napiste mi na mail salmonel@azet.sk. Dik

0 0
    • Pá-dlista1  

Je otazka jestli na tvoje urceni bude lepsi koupit vidlici do 5000Sk. Podle me ne. Tahle ti urcite vydrzi dele. Jak to ale bude s funkci… ? Slysel jsem takovou zminku o tom, ze praskaj, ale nevidel jsem a koneckoncu praska vsechno.

0 0
      • Kreten  

No neviem ale videl si tu ZOOM? Neviem ale mne sa moc nepacila, uvidim aka bude. Ale oplati sa kupit ten chucker? Neni nieco lepsie do 20000Sk?

0 0
        • Pá-dlista1  

Ma 37mm nohy. Dalsi takova je Mozo R500 (tj. v podstate stejny) a pak az 40 od Foxe (radove jinde) nebo neco mene tuctoveho jako treba Hanebrink. Ale to jsou pro tebe nejspis vidlice snu nez alternativy. Neco lepsiho? Asi tezko. Slovenska koruna neni nejtvrdsi. Ale nejaky alternativy by byly. Amulet Fiction Wheeler Buddy 2 (asi drahy) Merida Hardy 3 disc (asi taky) Mongoose Fireball Leaderfox Dragstar Ravo Jump/Matys Nebo neco slozit na ramu Point nebo LF Cocaine/Dragstar.

0 0
    • Sethi  

a co neco od speslu, http://www.specialized.cz/…exbike05.php?…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse