Fčera se mi stala zajímavá věc. Denní počitadlo mi přestalo přičítat kylometry, ale na celkovém to fungovalo ok. Má k tomu někdo co dodat??
Fčera se mi stala zajímavá věc. Denní počitadlo mi přestalo přičítat kylometry, ale na celkovém to fungovalo ok. Má k tomu někdo co dodat??
A rychlost Ti to merilo?Me to dela neplechu,kdyz zmokne nebo je slaba baterka.Pokud je na kontaktech od snimace voda,prestane merit rychlost.Pokud je slaba baterka,blbne nadmorska vyska.S timto jsem se jeste nesetkal.
baterka uz ma rok za sebou a v navodu sem četl že vydrží asi ten rok.
Rychlost to normalně měřilo.
Vždycky když se mi pos..l compl tak zcela, ale toto?? :)
Jj, stim deštěm to je hrozný, trochu zmokne a už přestane fungovat. Nevíte někdo co stim,občas stačí utřít tu podložku,na které stojí, ale někdy pak už ani toto nepomáhá…
Napatlej kontakty vazelinou.
me se stalo neco podobneho, kdyz jsem byl s vlkem a darjanem na vyjizdce – odhadem z celkovych cca 30 km, co jsme najeli, se mi zapocitalo jen 8 ! Rychlost a cas pritom sledoval. Zjistil jsem to ale az doma. Mam catey, ale nejaky starsi typ – koupeny v roce 02.
Nemas vypnute AT ?
:) by se mě načitaly celkový km?
Mně se při vypnutým AT načítají do celkového stále, ale do denní jen když zapnu stopky.
to musím zkusit. AT ani nevypínám, ale mohlo se to stát nějak omylem a nevšim sem si že je vyplý. Měl už jsem v sobě nějaký to pivko.
Já ho taky nevypínám, ale jak jsem psal tak, letos po resetu kompu jsem vyjel a v půlce vyjíždky jsem si všiml, že mám na denní vzdálenosti nula ale celková se normálně napočítávala. Asi bych si toho nevšiml, ale původní stav byl 0 tak to došlo i mně :-).
dyž nad tim zpětně přemýšlím tak se to muselo vypnout v té hospodě, protože cestu tam to spočitalo a cestu zpět už ne. Si s tim furt někdo hraje :)))
byls rychlejší :-)
To je fakt. Bez autostopek se ty km myslim nenacitaj do denni vzdalenosti. Leda by manualne mackal stopky.
Tipuju na vypnuté automatické zapínání časomíry. Pokud se nezapne čas tak to počítá do celkového, ale udáje o stávájící jízdě (maximální, průměrná rychlost atd) nejsou. Stalo se mi to samé když jsem po silvestru resetoval.
AT mám zaplý imrvere.
Tak uz to vidim tak, ze pri pive niekto vynuloval denny stav…
:)))
nevinuloval, pouze vypnul AT. :)
pardon : nevynuloval
ja mam iny dotaz k AT 100.
Je to pravda, ze sa neda vynulovat odometer? Lebo fakt mi to nejde, aj ked vytiahnem baterku na par hodin…
Vsechno se da vynulovat. Staci ci precist navod. Kdyz vyndas baterku vynuluje se ti jenom cas. Kdyz zmacknes s/s, mode a set dohromady vynulujes celkove najete kilometry a nastoupane metry. Blby je ze se tam nedaj nastavit celkove ujete kilometry jak je dnes bezne.
Máme rádi zvířata!