vali se mi doma starsi silnicni ram ktery ma sirku zadni stavby 126mm. co sem koukal tak vsechny naboje se vyrabi ve 130mm… co ted? koupit 130 a zbrousit na 126? nebo se prodavaj i nejaky 126? sem v koncich…
vali se mi doma starsi silnicni ram ktery ma sirku zadni stavby 126mm. co sem koukal tak vsechny naboje se vyrabi ve 130mm… co ted? koupit 130 a zbrousit na 126? nebo se prodavaj i nejaky 126? sem v koncich…
buďto roztáhnout stavbu nebo se taky dělají 120mm široké dráhové náboje :-)
120mm taky neni vonco :)tak asi roztahnout no…
Budto roztahnout stavbu, nebo upravit nabu a nebo sehnat starsi na 126mm. Ty jsou vsak vetsinou na sroubovaci pastorky.Jeden sroubovaci Sachs na loziskach se mi tu vali, pokud bys chtel.
no ja prave ze potrebuju normalni orech a ne nejakej sroubovaci…
Tak pak roztahnuti, nebo ubrani podlozek, pripadne obrouseni mezikrouzku mezi konusem a kontramatkou, na leve strane naby. Osu bys asi musel taky trosku ubrousit. Osobne bych nejradeji udelal toto.
neres a lupni tam klasiku 130. meli jsme doma starej mtb ram, kde byla puvodne sroubovaci 6-ti kolo naba (sirku nevim) s nabou na 8-mi kolo (135mm). muselo se to trosku rozevrit, ale nevidel bych v tom problem…