Potřebuju seříznout nebo spíše zbrousit tak o milimetr sloupek vidlice. Kde v Praze?
Potřebuju seříznout nebo spíše zbrousit tak o milimetr sloupek vidlice. Kde v Praze?
Asi kdekoliv v servisu. Doporucuju Programcycle.
…tak to já zvladnu i sám doma…:) není to prece žadnej problém…
čím bys to ty brousil?
pilníkom na nehty
…mam doma uhlovou brusku a svěrák, tak tím…
ja právě nemám ten svěrák. a mám jen brousek na nože. takže to raději dám do servisu
tak to jo…zkus asi ten vyse uvedeny Programcycle
predpokladam, ze to chces delat kvuli tomu, ze ti krk precniva v predstavci a nemuzes to stahnout poklickou… nebylo by pak jednodussi dat pod predstavec tenkej krouzek, nez rezat o milimetr krk?
zrovna jsem to chtěl napsat, spacer 1 nebo 2 mm a je to vyřešený…
no on to snad ani nebude milimetr a navic přečuhuje jen z jedný strany. mám tam normální podložku pod představec ale to nevypadá hezky.
Lahváči (Jarine) co blbneš, chceš řezat milimetr sloupku vidlice? Navíc jen z jedné strany? A nechceš si koupit pilník za 50,– Kč a věnovat tomu cca 10minut???
tak za prvý, já nejsem Jarin a za druhý, vypadá to dost blbě a nevím, jak je ta ocel tvrdá, nikdy jsem s ní nepracoval. ale jinak dík za radu, zkusim to obyč pilníkem.
ocelovej sloupek na duru sem rezal jenom samotnym pilovym platkem a prekvapive to slo docela dobre.. upilovat milimetr by mela bejt sranda, jen bez sveraku to bude horsi.. ale rozhodne to pujde..
myslíš, že postačí ten jemnej brousek na nože?
ne. zkousel jsi nekdy nabrousit opravdu tupej nuz, na kterym chybi ostri? To je prace na vic jak na 10 minut. Pilnik je mnohem hrubsi a pujde to rychleji.
Neni sloupek jako sloupek.U MXC02 jsem ani s tvrdokovovym platkem nepochodil.Nevim jestli i ted maj tak pevny sloupky,ale flexa to jisti.
A nebó…zkus BIKE Live! Lounských 7, Praha 4 :o)) Já tam teda taky nechodim, ale vim, že by Ti to udělali. Dobře. No a programsajkl ten je jasney. Moc šikovní, moc milí. Tam já občas chodi.
ty jsi mačo a nech si tam taky napumpovat pneu :))
a umit kolo:-)
cožé? teď to čtu znova. O milimetr? Já myslela, že to chceš uříznout víc. No…
I milimetr je dost vidět a podložka nad představec je ošklivá. Navíc, jak jsem psal výš nemám na to uříznutí vybavení, tak to zkusim upilovat nejdřív.
tak tu podložku zkus dát pod představec ;o))
hehe, jenže já ji chci právě z pod toho představce vyndat :))