Nevíte někdo, jestli se dá ještě někde sehnat sloupek k vidli RST 381R? Ta ho měla ještě demontovatelnej z korunky dvěma imbusákama.
Nevíte někdo, jestli se dá ještě někde sehnat sloupek k vidli RST 381R? Ta ho měla ještě demontovatelnej z korunky dvěma imbusákama.
To nevim:( Jakej potrebujes? 1 1/8" ahead? Bych ho mozna vykuchal z nejaky rozbity vidlice z korunky. Mohlo by to pasovat. Jakou potrebujes delku a jak rychle?
Jo-palec a osmina bez závitu. Sem tu vidlu střelil kamošce, ale upozornil sem ju, že mám dost krátkej sloupek. Ona říkala, že její borec to měřil a že to vyjde-no a nevyšlo :-) Tu část, co je nad korunkou bych potřeboval aspoň 18 cm.
Podivam se jestli mam tak dlouhy. Zkus se ptat po kramech, obcas se jim tam nejaky vali a ani za to nic nechtej.
Dik! A abych nezapoměl! :-) Dobrý?
Hele…nevim, jestli by to sedelo, ale nevim proc by nemelo :) – mam tu vykuchanou RST Gamma EL – ma teda vakl a tak…ale to te nemusi zajimat – ten sloupek je dost dlouhej a treba by se daly pouzit cely nohy…?
Nozky ja mam zprelamany :( Ale koukal jsem na ten krk a mam tu jeden z Omega TL. Dlouhej je akorat tech 19cm, ale ta cast co je v korunce je rozhodne kratsi nez to bylo u tech sroubovanych :( To by bylo kratky a osazeni na krouzek hlavoveho slozeni by zmizelo nenavratne v korunce. Proste ja z toho meho srotu nemam nic k pouziti :(
A jak rychle? No-do jara:-)
ja sem ho sehnal normalne v kramu, ale to uz sou 4 roky,cena cca 400kc.. neslo by tam dat normalni trubku z zelezarstvi? snad by melo jit sehnat odpovidajici vnitrni/vnejsi prumer.
Mám obavu, že kolo s takovou vidlicí by moc důvěry nebudilo… :-)
Zapomels dat na konec smajlika. Takhle by te nekdo mohl vzit vazne.
Sem veselá kopa, no!