kamarad tedka zlomil riditka a tak mi prislo na mysl po kolika kdo menite riditka. Co se namahani tyce pres 5000 km a docela zaliba ve sjizdeni.dik
kamarad tedka zlomil riditka a tak mi prislo na mysl po kolika kdo menite riditka. Co se namahani tyce pres 5000 km a docela zaliba ve sjizdeni.dik
mno, radeji driv nez pozdeji. Osobne co 2 roky, i sedlovka. Tedka jsem slysel, ze nekomu praskly i Morati riditka. Takze nezbyva nez pravidelne menit…
Rika se, ze zavodnici meni kazdou sezonu. Citam, ze ujedou tak ± 15tkm za rok, takze ja menim riditka kazde 3 roky (po tech 15tkm). Vozim ale 140g riditka a nize s hmotnosti bych uz nechtel jit.
Mel jsem Ritchey WCS (128g) pres 6 roku (pres 40kkm)a zbavil se jich prodejem celeho kola jinak bych je klidne vozil do ted.
tezko rict, kdyz neprasknou tak si clovek rika jestli to neni zbytecny no a kdyz prasknou tak si zase rika ze za tech par stovek mu to nestalo:-) takze ja taky tak po tech 15kkm. U sedlovky se tolik nebojim, porad si rikam ze ta kdyz rupne tak ty nasledky nemusi byt tak desny (i kdyz Rehula nedopadl nejlip:-)
riditka a sedlovku jsem nikdy nemenil a menit nebudu. Prichazeji a odchazeji s kolem.
nekdy i s jezdcem, ktery odejde do vecnych lovist, az prasknou.
Prasli mě už na Biku i na silnici , ale pokaždý až když jsem zatavil … na tom silnicnim to balo husté jsem jel ze školy jako hovado za Tatrovkou asi 85km/hod a přijel jsem domu k brance , šáhnul na řidítka A JEDNA STRANA upadla …
Urcite hodne zalezi jak se na tom kole jezdi. Cloveku ktery na kole casto nepada a neskace na nem riditka v pohode vydrzi spoustu let. Pri nesetrnem zachazeni bych riditka preventivne zhruba podvou letech menil. Take je treba si uvedomit ze hodne siroka riditka jsou u predstavce vice namahana nez uzka.
Kdyz jsou zesilene u predstavce, tak to jde, ne ?
ano, spravne. Kdyz jsou zesilene u predstavce (a kazde jsou zesilene u predstavce nebo maji aspon redukci), take odchazeji. Nebo jak rikas ty: „tak to jde“ :) Nechovam se k riditkum zrovna setrne, ale jeste mi zatim zadne nepraskly.
Spatne jsem to napsal, myslel jsem vacsi prumer (oversized se to jmenuje?).
Ja si myslim ze ten vetsi prumer je tam spis kvuli tuhosti nez pevnosti. Pochybuji ze s tim nekdo bude mit dlouhodobejsi zkusenosti.
Par let uz to tu je, takze zkusenosti by uz byt mohli. Kamaradi co to vozi si nestezujou, ale ze bych to potreboval…zatim ne.
heh bud rad, lebo inak by bola klavesnica posledny sposob ako sa dorozumievat, pretoze droty v celusti trochu nicia vyslovnost… na FR menim rajdy kazdy rok(jazdim to iba rok, takze nemam problem:-), nezlomil som zatial ziadne, ale dvoje som ohol(tioga a ritchey)… na XC by som menil po 15kkm, ale kym tolko najazdim tak ten bike zhnije, takze nemam problem…