Snad to uz tady bylo na starym foru, ale stejne. Zajimalo by me, jestli se tady pohybujou lidi prevazne do 25let nebo jak to teda je? Je taky dobry si udelat urcitou predstavu o nas „50ti kriklounech“:-) A ne ze me s tim tematem vyfakujete:-)
Snad to uz tady bylo na starym foru, ale stejne. Zajimalo by me, jestli se tady pohybujou lidi prevazne do 25let nebo jak to teda je? Je taky dobry si udelat urcitou predstavu o nas „50ti kriklounech“:-) A ne ze me s tim tematem vyfakujete:-)
Tak abych zacal. 23let
tak abych pokracoval 21lety krikloun, :-)
napodobne
27
taky 27
25
27
brzy uz 31
taky zanedlouho 31
Připočítej ty tři milióny ve stázi :)
To nam pekne zvedne prumer :(
nedávno 31
Skoro 33.
Skoro 30-ti lety krikloun
36
22
za chvili 25
coskoro 29
cca 26
42
polovicni:-)
Zajímavý je, že na starým BF jsem patřil relativně mezi mládež. Tady jsem najednou téměř důchodce. Kam se všichni ti over 50 vytratili???
odesli za dinosaurama ;-))
Jsem zvědavej, co vám to vaše mládí bude platný, až já budu asi tak 3457258 let po smrti:-)))
:)) to uz tady taky nebudem :))
Hele Ravo mě je 41 takže se přidávám, ale možná je to daný tím, že starý Forum bylo teda alespoñ podle mýho lepší. Moc se mě sem už ani nechtělo, ale abs?ák je abs?ák. Čau.
pred tydnem 25
To je hlína, taky 25
Zatial outliers : 47 rokov
Letos v létě 33.
± 32
35
17…
31, uz brzy
24
36
28
Bude mi teprv 36
27, mozna by to admin mohl dat k info o user, ale je to takova prkotina…
jo jo taky me to napadlo pracuju na tom :)
pridal jsem muzete si vek zadat v nastaveni.
Neni lepsie tam dat rocnik? Nech to nemusim menit kazdy rok :).
uz se me to nechce menit :)
Vsak by si sa mohol realizovat na sqvelej funkcii vypoctu veku ;)
hmm to by se muselo zadavat datum narozeni.
27
22
28
20lety parchantt
Já taky :o)))
uz 29
http://www.chikiliki.sk/…/mam_25.html V skutocnosti som o trosku starsi, ale ostatne plati ;)
asi tak 24
no v současné době 19
skorodvacetdevet
29
24
30
33 nekřikloun/veloun
Mě taky,ale už jen 14 dní…
XXXI
edit: 37
17 :]
17
37
21
29
Hele, a kde jsou nejaky holky?
Me je 23
to Gumicuk: zvlastni nick na slecnu
Holek se na vek ptat neslusi:)
Ja vim, ale u holek staci treba jenom orientacne:-)
tak tak, zaokrouhlit alespoň na stovky a sedm desetinných míst. Takže (sto)19,31506849 periodických (a vážně mi to dneska takhle vychází 8-))))))
To je pravda, a proto to budu tajit :))
…abych to nevyzradil:o)
:(, ale gdyz to tady reknes, tak ja zase povim neco jinyho na tebe :))
rocnik 79.a jsem zvedavej co reknes na me:-) a prosim slusne:-)
Na tebe nic nemam :(, ale na Radka mam eso :), ale ted uz je to stejne jedno:(
ja bych taky mlcel,ale provokovalo me to:-) jinak kdyz jsem te videl(na fotkach:-)) tak si me prisla jako takova emancipovana holka,takze by ti to snad nemuselo vadit:-)
O tom jaka sem by ti mohla povidat Padlista, ale emancipovana urcite nejsem :))
Sakra, vypalil jsi mi rybnik:o)
Ze ja to tady napisu :)
ale no tak…:o) psssst!
No kdyz uz tu padla tahle otazka, tak se taky pridam, ac jsem tu novacek…22
a nejsi nahodou novacka? :-)
Spíš novicka. :)))
Rejpejte si do jinejch! Mate nas zenskejch tady tak malo, tak si toho vazte!! Nebo ze by jaro?
Však si toho taky vážím!!!! Taková malá slovní hříčka neublíží…nebo jo? Zapla? pánbůh, za jaro.
Jojo, konečně jaro, oko se potěší a svět je hned veselejší :o))
Ještě že žijeme tady, v Emerice by jsi už bručel :o))
Ale nektere by jsi mohl zalovat za naruseni psychickeho vyvoje nebo za šok :)
Tam to vyjde nastejno, složíš dámě kompliment- je obtěžování, použiješ konstruktivní kritiku – je to na ctiutrhání. Divnej svět.
Neublizila…:)
asi malo čtete velo, jinak byste věděli o koho jde :))
Gdyz me tam zaujme jenom par stranek:((
Ze by to byla ta hezka blondynka???:)
aano je to ona ;)
A dle ceho tak dedukujes?
Já bych řekl, že dle jména. Taky jsem si to myslel. Tak jsi to Ty, nebo ne? :-)
Prece nejsem jedina Lucka, co jezdi na kole…
No-jediná určo ne, ale protože máš i příjmení, tak si to mnozí (včetně mě) myslí. Tak jsi to Ty? :-)
Tak to me asi prozradil mail, ze…?Ted uz to asi neututlam…
A proč chceš být inkognito?
Neb cela tahle zalezitost bikefora je pomerne anonimni…tak proc by mel „kazdy“ vedet, kdo jsem ja…?
No-je to sice anonymní, ale je prostě fakt, že tady dost lidí VELO čte a už tam jistě viděli nějakou holku, která se Ti podobá. No, ale jestli to nejseš Ty, tak promiň. Já myslím, že docela dost lidí na B-F má jméno, příjmení i město vyplněný, takže jedinej rozdíl mezi námi je, že Tebe jsme-asi-viděli i na fotkách. Vadí Ti to? André se na starým BF podepisoval André VELO aby všichni věděli, o koho jde.
jsou tu i lidi co tu maj svy weby a na nich svy fotky.
Jasne, to ja vim…a kdyby mi to melo nejak extra vadit, tak se asi nenecham vyfotit…je to v poho…
to ze se Andre podepisoval za VELO prece neznamena, ze se tak musi podepisovat kazdej z redakce, aby se vedelo, ze je z Vela ;-)
Ahoj Blue, jsem Eda a dělám ve Velu. Nezbylo mi než se přihlásit na vaší konferu, aby jsem se mohl vyjadřovat k problémům, nebo probíraným tématům. Chtěl bych říct že i když se nemusí Lucka jako blondýnka každýmu líbit, tak aspoň trochu vylepší pohled na stránky kde jsou jinak samý chlapi. Hlavně jsem rád že nám takhle pomáhá, protože tak můžem občas neco testnout na holce pro holky. Já se svým pupíkem můžu těžko dělat modela na dámský věci. :-)) Byl bych rád kdyby byly moje reakce brány jako můj názor, né názor redakce-viz kauza „křiklouni“, která zřejmě píchla do vosího hnízda. Až začne bejt pořádný teplo a pojezdí se venku, taky už se nebudou horký hlavy chladit na diskuzi…doufám :-))
mi se tech „50 kriklounu“ moc libi :-)
Dobra trefa..dik za podporu:)…a uz to nereste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahoj Edo, ja sem zase Blue, co se stavoval u stanku v Letnanech a bavil se s tebou o silvestru pod Jestedem :-)
trochu si me ted vyvedl z miry svoji reakci na me, protoze ja proti Lucce nic nemam, jenom sem vyjadril nazor, ze nemusi nutne davat najevo, ze je z Vela, jak ji to nekdo tady podsouval :-)
On to jiste tak nemyslel…
Fakt jsem to tak nemyslel!
Hele Blue já se do tebe nechtěl opřít,vždy? mě znáš,trohu to možná zavanulo Hajtrovinou ale nebylo to myšlený pod pás. To že jsem se přihlásil do konfery bylo spíš o tom že jsem se napojil přes reakci na příspěvek někoho koho znám a nechtěl jsem urazit,opravdu.Tak čau (pro všechny)
Tak to prr, ja z Vela nejsem…jen se s nima znam…
Ale jsi, ti, kteří tě venku poznají, budou říkat: " To je ta z Vela.:)
No dobra, ale max z tech fotek…tak ja radej jedu skaknout do nakyho lesa…treba me nekdo pozna:-)))
Wow, závist, ty holky se maj, já sedim v práci a sluníčko mi svítí do ks… a tiše závidim :-))
Vždy? jsem psal „pomáhá“ né pracuje u nás. :-))
…a jen jim pomahas testovat a psat, vid? :-)
Sou tu i lidi co se znaji osobne a potkavaji se treba na zavodech :))
a na ktery strance tu peknou blondynku najdu?:-)
Prolistuj si VELO :-)
tak uz to mam:-) ale ja jsem hledal peknou,no nastesti me zarazilo to jmeno:-) asi to bude tim ze se mi nelibi blondynky:-)
Pokud holku posuzuješ jenom podle vlasů…
no docela dost.asi jako vetsina lidi.kdyz se nekomu libi blondynky tak jim brunetu nevnutis,ne? ale dobre,asi ne jenom podle vlasu,mozna i podle toho vyrazu jak je oprena o ten bike.ale fotky byvaji dost neverohodne,ja napriklad vypadam na vsech hrozne:-) doufam ze se lucka nenastve,jsem to nemyslel zle.
Nenastvu, to bud v klidu…ta fotka nebyl ani v nejmensim muj napad…a vzdyt je to vlastne jedno…
ja byt tebou tak si gratuluju,tolik fotek tam nema ani paola pezzo:-)
To asi ne…je to asi tim, ze jsem nejblizsi obet, mozna taky proto, ze bydlim asi 3kilaky od redakce…ale bud v klidu, v pristim cisle nebudu…(99%)
ach jo:-) ale omluvat se za nic nebudu:-)
Asi toho nechame…ikdyz budu, porad tam mam kousek reklamy na velo-design, ale to se uz nepocita…a omlouvat se nemusis…cyklisti(ky) preci musi byt drsni:o)…tak az me potkas treba na nakych zavodech, tak se ke me radej nehlas:-)))
to se nestane:-) ja zavodim jenom se svym computerem:-)
No dobra, tak az me potkas v nakem lesiku u Praglu…
no to by se mohlo stat:-) takze nemam?:-) dobre necham to na jinych,umim si dost dobre predstavit ostatni bikery jak to asi vypada kdyz te vidi:-)
V momentalni dobe spis slysi, neb jak tu probehla ta diskuze o kravalu z brzd, tak ja jsem na tom ted dost stejne…
aha,takze poznavaci znameni:-)
To ne, mam jiny…s tema brzdama neco provedu, neb tohle je dost desny…
tak s tim zkus udelat co radili ostatni.odmastit rafky nebo mekci spalky.
Neboj, ja to cetla…neco provedu…ale mam takovy pocit, ze cela tahle diskuze nak nema nic spolecneho s vekem…
kolikrat se to dost zvrhne.nejlip k vidlicim:-) je to jedno.
Tak jo
pojdme se teda radeji bavit o tech vidlicich :-)
Ja myslel, ze uy mas ve vidlicich jasno :o))
I kdyz : dival jsem se na ty novy Marzocchi 05. Ty modely All Mountain vypadaji dobre, ale proc je kua zase v jedne noze pruzina a v druhe vzduch…
me teda hlavne irituji ta kluzna pouzdra. Jsou dve, jsou kratke a asi nepujdou vymenit bez naradi, jako to nekdejsi jedno dlouhe. No ale co ma clovek delat jineho, kdyz neni vyber, RS a Manitou nepovazuju za alternativu. MArcoki se da porad prestavit na to co potrebujes (ja asi budu vyhazovat ETU a dam tam tlumici vnitnosti s pruzinou, aby byly obe nohy stejne) ta jedna noha(bez ETY) nestiha sama tlumit pokud tam nedam hustejsi olej.
Ja doufam, ze mi moje Z3 bude jeste dlouho slouzit, jinak bych mozna zkusil FOX Vanilla nebo Rond PHAON (nebo vezmu manzelce Marathonku a vrynu ji skareba, ale to by me musela poradne nazlobit :o))
No jo, vzdycky vsechno skonci u vidli … :)
Hele, tohle je thread o věku, běžte si to rande domluvit přes e-mail:-)))
ze to rikas zrovna me:-) jsem nebyl ten ktery tady hajil a utesoval lucku co to slo:-)
A kdo se v tom má vyznat, když mi to utíka někam ne za jeden, ale za dva rohy:-)))
ale vnutis, to bys se divil:o)
Ja jsem se tu se sebou nikomu nevnucovala…ale napsal si to moc pekne a vyztizne…aspon ted vim, na cem jsem…:o)
ja to vedel:-) precti si co jsem napsal napsal nad.ale asi to me negentlemanstvi moc neomlouva:-)
nijak to s tim nesouvisi,ale ted jsem koukal ze davaj film rapid fire(u nas to opet prelozili jak chteli-rychly jako blesk) tak to ted muzu rikat ze mam razeni rychly jako blesk:-)
Neblbni! Přece Tě nikdo nebere, že se vnucuješ…
Skoro 22
16
31
25 a není to spíš o tom kdo jak dlouho jezdí?
no ja tak od tri let,ale to asi neni moc smerodatny:-)
hmmmm…já až od pěti
23
Do 19 uz moc nechybi hehe
22
38 jak někdo trefně uvedl : teprve
42
24
21
tusim 29
31 a nějaký drobný
50
27
pár dní 28
41
Minulej tyden 30.
tak onedlho 25
Tak taky tak, bude 25.
37
K 71 člověku to je 27,98591549 roku Právo na chybu si vyhrazuji ;-)
Myšleno průměr věku z odpovědí
Si me predbeh:-)
Ja uz sem mel vcera i smerodatnou odchylku, ale jen tak pro sebe ;o)
ale vzhledem k tomu ze se jedna spis nez o normalni rozdeleni o abnormalni:-) ti toho moc nepovi:-)
No nevim, s rostoucim poctem prispevku se to bude normalite rozhodne priblizovat. Pred spanim bych si mohl udelat test rozdeleni. A nebo … mam jiny, lepsi varianty co delat vecir ;o))
30
Taky, teda za 2 měsíce, už jsem nad průměrem :-(
asi tak 62+98–36–92+58–78–35+29–16–17+12+21–53+98–12–64+53 … a nevěřim nikomu nad 30!
To uz ti na sebeduveru zbyvaji jen dva roky :)
Ha čarodějnice přiznala. žije už 17tou reinkarnaci. 62let 98let 36let 92let 58let 78let 35let 29let 16let 17let 12let 21le t53let 98let 12let 64let 53let
Při tý 11tý(1691 hold Turci byli svině) a 15tý nic moc (1875 Španělská občanská válka?) . Takže celkem prožitejch 834 let ;o)
Hele to bys mohla vědět kdo udělal první horský kolo (doufám, že to nebyl okolo roku 33 ten hypík ze středního východu co byl truhlář, občas se živil jako lidový léčitel a měl manželku prostitutku)
8o)
A proč?
31. Hmmm
myslim,ze 19
26
28
16
34.
jeste mesic 25, pak uz vic :-)
Věk 36.5, na MTB jezdim od roku 1992.
24 a rozhodl jsem se te s tim tematem nevyfuckovat
No to je otázka, zkuste třetí odmocninu z stodvacetipěti vynásobit druhou odmocninou ze šesnácti a od toho odečtěte čtvrtou odmocninu z jedné, a máte můj věk.
A si myslis, ze se s tim bude nekdo pocitat?…teda ja nee
Neni ti nahodou 19? Brachovy je 9,5 a tata rika, ze je to polovicni debil :)
:-)
me hrozne bavi, jak se nekteri jedinci snazej bejt hrozne zajimavi a pusobit inteligentnim dojmem kvuli jednomu pitomymu cislu :-)
50 stále to jde
Za par dnu 29-te jaro
Co se tady řeší? Velikost rámu, nebo průměr sedlovky? :-))
Pocet letokruhu ;o)
39
27
Nádhernejch 15…:)
ALTRETANTE (italsky nápodobně)
k dnesnimu dni 27,7 let – po zaokrouhleni:)
31 a kousek ;-)
26
Ak sa dobre pametam tak mam 16 :-)
Dvaadvacet a nějaký drobný:)
23
18…
36
Sice nejsem křikloun, ale připojuji se – 32
jako červené víno, čím starší..........44 v prosinci 04
32
41
za tři týdny 18
33.
Kdybyste si ten věk každej napsali k sobě do users....... a tady neztráceli čas.
To by pak byla nuda…ehm 19
Tak jsem tu asi největší geront – koncem března 52 kousků. Prozatím to ale jde.
Vek nie je podstatny, hlavne ze mi to este jazdi, 27,5
48
37 a jsem v poho!
32
31
28
Cos to vyhrabal?
19
Se dneska hodně nudíš, co ? :-)
18
Ročník 1941– květen. Příští rok 70.
40-ka,už bola
Mozna trosku blba otazka, proc mas v profilu, ze je ti 29 a ted tu napises, ze je ti 23 ?:D
2010–2004=6
29–23=6
:)
Že by od té doby teď uteklo 6 let? :-)
Jsi moc mladý(-1), to bys nepochopil…
22, to chtělo anketu…:) ha, koukam 6 let stare vlakno..:)
27
Možná, že kdybys udělal anketu, bylo by to o fous přehlednější )
zajíček :D 22 let … :D
taktéž 22 :)
Za chvilku 33.
49-sakra to to letí a já si furt myslím jakej nejsem mladík.
Jak říká moje dcera:už si starej táto začínáš mít bílý fousy.
45 – a doufám že jsem stále mladík :-), je to o tom jak si to člověk připouští, ale občas ty záda a svaly cejtím :-)
over 50 :-)
17 xD
škoda, že jsem tenkrát o nějakém B-F neměl ani potuchy :) Jo a 28, za chvilenku 29..
že jsem píše samá bikerka :D