řeším nový sedlo a chtěl bych zkusit dolomity, ale nevím jak moc velkej je rozdíl mezi základním bez gelu a tím s gelem. Cenově je totiž dost podstatnej. Osobní zkušenosti by byly? Díkec
řeším nový sedlo a chtěl bych zkusit dolomity, ale nevím jak moc velkej je rozdíl mezi základním bez gelu a tím s gelem. Cenově je totiž dost podstatnej. Osobní zkušenosti by byly? Díkec
dík, špatně jsem hledal
me to dalo taky dost prace to najit a to jsem presne vedel co hledam :-)
Ja jezdil rok a pul Dolomiti bez gelu – myslim, to zakladni. Bylo pohodlny a nemel sem s nim jedinej problem. Pak sem prisel na to, ze sou i pohodlnejsi, lehci a hezci sedla! :-)
Který ?
SLR
můžeš mi napsat celé označení
Selle Italia SLR XC Gel Flow, 175 g, http://www,selleitalia.com
Ne, ja mam Selle Italia SLR Ti 135g. Gel tam asi zadnej nebude. :-)
to BB: jaký máš zkušenosti s tou dírou u toho SLR
Ja mam SLR s dirou, ale bez gelu a zkusenosti dobry. Lepsi nez Fizik Nisane, San Marco Arami, ktere jsem jezdil pred tim. Zatim nejpohodlnejsi sedlo, co jsem mel. Nikdo tomu neveri, kdyz se na nej podiva.
Chtěl bych varovat ty, kdo jsou zvyklí na úzký sedlo. Já koupil loni kolo, kde bylo v kompletu i sedlo fyzik Dolomity. Mel jsem pořád dodřený …víte co. Největší tlak to vyvíjelo zrovna na šev na kalhotech, kterej tlačil do kůže. Pokud ho někdo ale přesto chce tak ho nabízím téměř zadara.
Za kolik ho nabízíš? Měl bych zájem a jsem taky z Brna. S tím jestli bude tlačit to prostě musím zkusit. Je to to základní bez gelu?
já bych jezdil určitě bez gelu.protože když tam ten gel máš tak se ti může stát že se po tom sedle budeš hodně pohybovat a možná taky sjíždět.
nebo aby jsi nedopad, podle toho jak to líčíš ve filmu „holky to chtěj taky“ :o)