Jaké jsou nejlepsi ? ja jsem premyslel o 4 pistkach ale nevim :( poradi nekdo ? :)
Jaké jsou nejlepsi ? ja jsem premyslel o 4 pistkach ale nevim :( poradi nekdo ? :)
Počkej na Enjoye, ten je jezdí, a tvrdí, že jsou nejlepší, jemu bohužel nebrzdí, nemá je seštilovaný,nebo prostě něco sněma má. Mrkni na jeho bike.
na co je chceš? jak velkej kotouč? potřebuješ dobře dáfkovat nebo spíš brutálně šlajfovat? jezdil jsem už dvoje takže musíš v první řadě říct jestli na krosa či dh nebo 4X........
no ja je chci na 4× nebo na lehky streat(rampy)
No, tak to by mne taky zajímalo. Na XC při cca 85–90 kilech jezdce. 2-pístkové Mini nebo 4-pístkové Mono M4. A tyky průměr kotouče. Do zadu je to jasný 160 bude stačit v pohodě. Do předu 160 nebo 180. Ceny jsem na ně taky nenašel. Dováží je yarrowline, ale ne stránkách má celkem kulovku.
…a dobře dávkovat :-).
jezdil jsem M4 a ted jezdím M4 mono…obojí na dh všeobecně 4-pístek líp nebrzdí ale líp se dávkuje. M4 mono podle mě maj na ***** udělanej kotouč, protože (ale opravdu to odporuje F. zákonům) brzdí o poznání líp na starym kotouči k M4-kám…a že by to bylo rozdílem 5mm v průměrech dost pochybuji. Na xc bych vzal dvoupíst, při 90kg možná čtyřpíst…co se týče kotouče tak je jasný že větší se bude líp chladit a brzdit ale zase na jakou vidlu to dáš?…A určitě bych vzal třmen na 160-ku + redukci(hope dělá třmeny aj rovnou na 180-ku) jinak s oběma brzdama spokojenost, u toho mona trochu překvapení že ten tenkej kotouč brzdí hůř.
No, vidli… Na MX Compa s etou nebo Marathona XC (S). SIDa neplánuju…
Na maily reagují briskně a ochotně, napiš si o info.
tak to mas uplne jednoduchy.za mini das jenom o trochu min,myslim ze se to nevyplati.a s mono M4 mas vepredu jasno,protoze se dela od 180mm vis(tedy do 200mm:-)). mono M4 7100,– mini tusim 6500,–
jestli budes chtit mam na prodej HOPE Enduro 4-pístek , jety tak 3× , přední kot.185 zadek 160 neškráblý, super stav, dam na ne zaruku cena 10000 komplet
Ticho! Všechny vás zabiju!