http://www.progresscycle.cz/firma.asp?… Na prvni pohled se mi hodne libi, ale bude to moje prni silnicka tak se ptam. Nebo se karbonu za tyhle prachy radsi vyhnout a vrazit ty penize do lepsi sady a kol?
http://www.progresscycle.cz/firma.asp?… Na prvni pohled se mi hodne libi, ale bude to moje prni silnicka tak se ptam. Nebo se karbonu za tyhle prachy radsi vyhnout a vrazit ty penize do lepsi sady a kol?
Me se ten ram moc libi. Co koupit jen ramovej kit a poskladat to podle sebe?
No jak pisu, bude to moje prvni silnicni kolo, takze na to abych to rozumne slozil se necejtim. Sada Veloce by mi mela stacit, mam trochu pochybnosti o tech zapl. kolech Alex a taky brzdy ProMax mi nic nerikaj.
Oni to delaj i na Veloce?Ve specifikaci v odkazu co vlozils je Sh 105.S Veloce by to bylo mnohem lepsi.Na silnicku patri Campa,at uz co se vydrze tyce a taky dodavky nahr dilu a pristup dovozce je mnohem lepsi.
Aha! Diky za upozorneni, toho jsem si vubec nevsiml, ja tam hodil odkaz a prepodkladal jsem automaticky, ze je tam to samy co v tistenym katalogu. A tam je to fakt uvedeny s Veloce. No pokud by to bylo 105 a dokonce Tiagra jak na to koukam, tak to bych do toho urcite nesel. V katalogu je to kolo o tisicovku drazsi. No maj v tom peknej chaos, u bajku maj zas uvedeny o hodne jiny vahy.
Verze s Veloce je k videni taky na cykloshopu. http://www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… Uz jim pisu co to ma znamenat.
Jo ale fotka je stejne se 105. V brne na sportlifu to meli s Veloce.
Takze rychla odpoved z Progresscycle:
„tento model kola bude dodavan s osazenim Campagnolo Veloce (foto na webu je obrazek prototypu). Plati tedy informace, ktere jsou uvedeny v katalogu. Jen cena za toto kolo bude asi o cca 4000 Kc vyssi, protoze jsme museli najit jineho (lepsiho)vyrobce ramu. Ten puvodni vyrobce mel problemy s dodrzenim nami pozadovabych geometrii pro jednotlive velikosti ramu. Tolik jen na vysvetlenou, proc bude cena kola nepartne vyssi.“
Takze podle toho by cena mela byt 47–48tis. No zatim pockam co z toho vyleze, libi se mi teda hodne.
No tak na tom mi nepřijde nic extra výhodného… Za ty peníze (spíš míň) se dá postavit mnohem lepší kolo.
Já se ptal taky na Allegro a bylo mi řečeno, že kola jen tak nebudou, spíš v létě a kdoví jestli … Ty kola vypadaj good, ale těch drátu je tam na mě až moooc málo. Jinak tam měli páky eloce 10 a vzadu 9kazetu, takže jsem nevěděl, co si o tom mám myslet. Jo a navrhnout rám, na který při zatáčení škrtáte nohou o přední kolo, to je opravdu vrchol. Jsem dost zklamán.
To je silnice, ne? Zatacis naklanenim :)) Nebo mas spatne kufry/velkou nohu. Mi to na silnicce delalo taky. A pri skokach na BlackHorsu, kdyz jsem mel spatne nohu na pedalu a chtel tocit rodlama to bylo obcas velmi zajimave.
Váhal bych,jestli tomu nedat rok na to,aby se předvedl,ale jinak ten rám vypadá lákavě a určitě bych mu dal přednost před nějakým dvoumateriálovým slepencem.O Veloce nemusíš mít strach,malou pilu a G-pružiny jsem měnil po asi 45 000km.S těma zapletenejma Alexema Ti neporadím.Zdar.
neco takovyho ted nabizi skoro kazdej, vybral bych si alespon neco, co je „noname“ verze nejake dobre znacky – alespon trosku overena konstrukce… ale cena je dobra, tech 43000 je fajn i kdyz ty kola asi nebudou nic moc…