Nazdar akym klucom – cislo mam pritiahnut kotuc k naboju. Nejakym zazrakom sa mi uvolnil. Dik
Nazdar akym klucom – cislo mam pritiahnut kotuc k naboju. Nejakym zazrakom sa mi uvolnil. Dik
tim, kterej bude pasovat do hlavicek tech sroubu..
ten prave nemam a preto sa pytam ci je to obycajny imbusak alebo sa pouzive nieco specialne, ked je tam ta atypicka velikost
ja taky nevim, jaky tam mas srouby..
normalne bejva s TORXovou hlavou… ale muzes mit i na imbus..
co je to ta torxova hlava. tie moje kotuce vyzeraju jak divny imbus,
takova jako hvezdicka.. ale velikost ti nereknu.. bych musel az do garaze..
nojo vyzera jak imbus co ma v hranach zarezi. no neviem jak to vysvetlit. treba nato osobitny kluc?
trefnej nick :-)
jo.. torx..
A jinak ten šroub je kulatý,nebo má jiný rozměr? Jakop,jestli nejde vzít klešti…
gulaty
Neni takový,jakoby trouhelnikovy?
torx 25
Já chvilkama nevim,jestli si děláš srandu,nebo ne. Ale prostě popadni to kolo, a utíkej do nejblížšího servisu, at ti to utahnou, nebo do železářstvý,tam ti prodaj nato vhodný klíč, ale podívej se přesně,nevypadá to jako hvězdice?
srandu si nerobim. len nez nabehnem do zeleziarstva chcem vediet ci na to neni specialny kluc.
je,ale prodavaj ho všude…
diik len to som chcel vediet
to je takovej hvezdickovej imbus…kup si ho.
aaa co to este stoji?
No,myslim, že tě to nezhuntuje, už sem kupoval i dražší věci, samozřejmě to stojí dost, je to takový speciální imbus s výčnělky, za ty je speciálí příplatek, a ještě ktomu cyklistická přirážka, protože se moc kničemu nehodí,jen k povolování šroubů, a to moc lidí nedělá. Typnu si, pokud to koupíš jen jako bit, tak 8 Kč?
tak potom pohoda. lebo nektore veci na bajk stoja strasne moc a pritom je to uplna pi… napr spice za 17sk/kus
Njn, to máte ještě dobrý, unás se Splice prodává od 4990 Kč
hehe tak to si z draheho kraja
Hm, protože u vás by naní nikdo neměl:)
spice girls – 17sk/kus? no už jsou trochu starší, ale za tu cenu >]
vypredaj. ale zajtra im konci zaruka. takze treba rychlo pouzit
Netreba. Uz jsou pouzite :)
Kreténe, seš fakt *******:-) ale jen tak dál, člověk se aspoň zasměje:-D
Co blbneš, my sme se tu celej včerejšek snažili mu pomoct, a pak přijdeš ty, a řekneš to narovinu:)
se omlouvám, sem to ale *******…:-) nojo, já za to nemůžu, já sem nechtěl, aby se trápil životem v iluzích a naivitě… ačkoliv to je někdy lepší:-)