Mam problemek, na zadni gustavce se mi nejak nechteji vracet prasatka, muzeto byt tim ze je moc oleje????? pokud nekdo poradi budu jen rad dikmoc
Mam problemek, na zadni gustavce se mi nejak nechteji vracet prasatka, muzeto byt tim ze je moc oleje????? pokud nekdo poradi budu jen rad dikmoc
No tak byt to tim muze, ale pouze pokud jsi ho pridaval – pokud to doted slo, tak ne.
no taky sem ***** zapomel dodat o ze se mi prio brzdeni rozlitla desticka
Podle toho slova „gastavce“ tipuju spis na rocnik 02, ale to je v podstate stejny. Jinak jak jako nevraci?
caudy, no proste slo vse v poho pak se rozlitla tta desticka a ted kdyz sem dal nove tak to nemuzu donutit aby se to vracelo. Kua ted me napadlo jestli to nemuz bejt tim ze ty desticky muzou mit jinej rozmer a tim padem bych musel dat jiny vymezovani ty podlozky
No nejdriv zkus uplne zatlacit pistky, pak tam vrazit desticky a pak zkusit jak to bude chodit. Kdyz tohle nepomuze, nezbyde ti nic nez znovu odvzdusnit (tj. nastavit na novou tloustku desticek).
jasna paka na to odvzdusneni se chystam s Hanzem_zlin2 alias koksakem ve stredu ja tu ma mjen zakladnio vercajk a on supr dilnu :)) jinak dik za radu
Ječňák je borec!