Koupil jsem si rotoped, jedu prumernou rychlosti tak 40–45 km/h a za pul hodiny mi ukaze ze jsem ujel 7 km. Nevite kde je chyba? A docela me to vytaci. Prosim pomozte. Diky
Koupil jsem si rotoped, jedu prumernou rychlosti tak 40–45 km/h a za pul hodiny mi ukaze ze jsem ujel 7 km. Nevite kde je chyba? A docela me to vytaci. Prosim pomozte. Diky
…kde asi udělali soudruzi z NDR chybu??? Ti človíčku nevím, jak to tam je vyřešený . A co že to máš za typ?
…neni to nejaky kousek po sleve za 3000,– ?
Ne neni. Je to Insportline X-Type za 12 890,–
Tak to bude v podmenu Motivator zaskrnuta volba Budižkničema :)
vole..................:)
…no jo, to je jasný, jsem na to kouknul a hnedle vím co tomu je… ono to bude asi polámaný…
To by nejelo vubec. To bude spis blbe ukotveny :) Nebo by to mohlo byt zacykleny ;)
a nebo by tam mohla být Chyba ochrany systému…možná by pomohlo: CTRL+ALT+DEL
Jako sesednout a nasednout? No nevim. Nejsem programator :)
Delejte si prdel s plasteliny a ne ze me. Ja fakt potrebuju poradit, jestli to taky nekomu dela, jestli nevi kde je chyba.
Predem velice dekuji a za normalni odpovedi.
No jak to tak vidim, tak zatim neni zac :))
A rychlost se zobrazuje porad bez kolisani? Nejakej autostop nebo tak neco tam je?
Je pravda, ze tam ta aktualni rychlost docela lita.
Pak by to mohl byt treba „jen“ snimac.
Nejlepsi reseni bude asi reklamace, ze jo?
Me se neptej. Ja jeste nikdy nic nevyreklamoval. Vzdycky mi rekli, ze jsem to rozbil :)
Tak to jsi asi dobrej technickej typ, vid?
neni 40–45 na rotopedu trochu moc?abys neujel oknem..to asi blbe meri,ne?
Tak jsem volal na reklamaci a tam mi rekl, ze je to normalni. Ptal se kolik mam otacek klik, povidam, ze asi tak 50 a rekl mi, ze asi za 43 otacek bych mel ujet 0.1 km. Me to prijde strasne malo. Za hodinu ujet 14 km, to je tak sprevodovany nebo jak to je?
No tak?!?! Kolik ujedete vy, kdyz mate otacky kliky kolem 50? Moc please!
No ja mam Ergoracer od Kettlera, jezdim tak 33–35 km/h pri 93–100 ot, (spis 95), a odpor steluju podle toho abych si drzel tyto otacky a tep, to jest 70–90 W (coz se mi zda strasne malo, vam ne) I kdyz ten setrvacnik je zprevdovany( priblizne 3× do rychla) mysite ze to na to ma vliv? jinak max vykon mam 5,6 W/kg
Ja uz vim cim to je. Ja slapu jak blbec a s nejvetsim vypetim sil udelam 60 otacek. Tam bude asi chyba.