Co řikáte na Heyes HFX 9 8". Něco kolem 8 tisíc za komplet. Máte s nima ňáký zkušenosti?
Co řikáte na Heyes HFX 9 8". Něco kolem 8 tisíc za komplet. Máte s nima ňáký zkušenosti?
O tom jsem v zivote neslysel.
ale notak, treba ta 13 v nicku znamena vek .-)
IQ to nebude, kdyz zadal prispevek :)
ptá se 8" (203mm) kotoučovky a to už jsi snad slyšel, nebo né
Heyes? V zivote ne. A o Hayesech HFX-9 je tu uz napsano tolik, ze jen negramota by se nepodival do starsich prispevku. A tomu to stejne nema vyznam psat.
sakra byls o 12s rychlejsi:(
Holky to taky rikaj :)
Sireno, nekecá?:)
Jak ta by to mohla vedet. Prece ji porad nebudu volat do prace :)))
a co tyhle ? http://www.hayesdiscbrake.com/…no/index.htm
to bude asi jina cenova hladina… jinak je vozim asi 5 mesicu a zatim jediny nedostatek jsem nashel v jiz tolik zminovanem srobku na pace, ale to vyreshil lak na nehty… no a prishte tam pujdou i jine desticky, akorat jeshte se rozhodnout ktere… :o)
jasne ze to je jina cenova hladina ale padlista rikal cituju: „Hayes ? v zivote ne !“ tak asi tak :)
no on psal, ze heyes v zivote neslyshel, tak asi tak… :o)
To citujes spatne, tak asi tak :)
trapny pismenko : )
clovek se tesi, ze ho nachyta ..a pak utre nudli … mamiiiii :)
on se ale ptal na Heyes coz Padlista i ostatni urcite neznaji:(Jinak moh pouzit vyhledavani.
o tom nepochybuju. Proč mu tedy neporadit, když už mu musí odepisovat.
Tak neplytvej pismenkama a rad :)
čekám že mu poradíš ty když už si toho tolik vystřídal určitě to byly i Heyes brzdy. Tak se sním rozděl o své dojmy – ještě jednou, nenech se prosit a vyprávěj.
Vsechny moje zkusenosti s nima uz jsou tu napsany. Tuhle sezonu je budu zrejme celou vozit. Jestli me nenastvou. Pak muzu napsat neco novyho. Z tech starsich poznatku co jsem videl. Blbe poskladany, povolujici se sroubek regulace vzdalenosti paky, netesnici expanzka, nicmoc original desticky. Nic vic me ted nenapada.