Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli by mi někdo nedoporučil nějaké horské kolo do 14000. Chci něco na občasné ježdění např. po polních cestách atd. Dík za tipy…
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli by mi někdo nedoporučil nějaké horské kolo do 14000. Chci něco na občasné ježdění např. po polních cestách atd. Dík za tipy…
nedoporučil :)
po polních cestách se jezdí na krosu.......
Zas tak hrozný cesty sem nemylel..:D, prostě nějaký horský kolo do 14:D
no těch je…spíš nám napiš, který se ti líbí a mi ti je pak všechny zkritizujem .)
Těch je fakt hodně mrkni třeba např. na Author- Kinetik, Superior XC 820, Specialized Hardrock XC Comp. Škoda žes to neřešil dřív. Po Novým roku se dají koupit loňský modely za nižší ceny…
Mě osobně se taky z těch levnějších líbí superiory a ta 820" by mohla být dobrá volba. Teď nedávno jsem byl s kolegou kupovat krosa za 12 000 a nejhezčí byly v té ceně „supy“ i výbavou na dobré úrovni. Já osobně bych šel do té 820".
www.merida-bike.cz/…port-300-d-1 www.merida-bike.cz/…atts-miami-1 www.merida-bike.cz/…port-300-v-1 www.author.cz/…id=6&pid=748 www.author.cz/…id=6&pid=750 www.bike-net.cz/…he-2-0-disc/ www.bike-net.cz/…urricane-70/ www.bike-net.cz/…-thunder-50/ www.bike-net.cz/…rior-xc-810/
Prosim, pusťte se do kritiky…:)
Nevim odkud jsi ale Bikeranch v Praglu má Meridu Miami sport asi za 11990,–. Je to na deore a xt přehazka.Sice asi 2–3 roky starý model ale to by ti asi nevadilo.Jen je na můj vkus zářivě červená.
O stáří modelu mi vůbec nejde..jinak tu miami má kamarád a ta barva není nijak hrozná ;)
Nevím ale do mechanickejch kotoučů bych nešel. Myslím že klasický véčky v této ceně sou to nejlepší řešení!
Jo a ještě Kinetik má jednu no nevím jestli vadu, ale převodník má 42–32–22 a přesmykač nemá upevněný na sloupku ale na střed! Já mám právě kinetika zatím spokojenost ale musím měnit kliky a právě 42–32–22 neni zrovna jednoduché sehnat…
Nebo vyměnit za BB5 cca 1000 kus.
Žádná další reakce?..:)
Tak třeba nějaké Ravo nebo Giant – viz. třeba Atombike: www.atombike.cz/?… www.atombike.cz/?…
A co tohle třeba www.atombike.cz/?… ???
No podle mě má RAVO jeden z nejhorších designů co znám. Kvalita nevím neseděl jsem na tom.
lapierre
Merida Miami je dobrá volba. Už jsem to dohodil dvoum lidem a jsou spokojený. Na to co píšeš by to mělo bohatě stačit, ale není to z nejlehčích.
kola.abcobchod.cz/index.php?akc=detail&id=353
Osobně bych šel do tohoto. Sám jsem ho měl v merku na jaře, ale pak jsem se rozhodl plácnout přes kapsu, přihodit 5k a koupil o třídu vyššího Matts Speeda – naprostá spokojenost.