• Lukster

Nevite, zda-li jsou k dostani (a na kolik asi vyjdou)nejake odvzdusnovaci sady na hydr.kotoucovky – nejake univerzalni, nebo specialni na Shimano XT (dualy)? Nechtel bych byt pouze odkazany na servis. Na kolik asi vyjde mineralni olej do XT? A uz jste nekdo sam zkracoval vedeni ke trmenu u Dualu XT?Diky za info.

0 0
    • Jogador  

Nevim,co všechno na odvzdušněni potřebuješ, stačí ti olej, a obyč nářadí,žádný speciální potřeba neni,ač se prodává.Minerální olej stojí od 300,– víš, ale vše krásně popsáno v návodu,a jestli ho nemáš,tak si ho stáhni, nebo ti ho pošlu meilem,jsou dost univerzální. Nikdy jsem nezkracoval,ale asi bych se toho nebál,ale to vtom návodu najdeš.

0 0
    • Santus  

Mineralni hydraulickej olej do Citroenu LHM Fluid+
      cena 198 kc za litr. No nevim co budu s celym litrem delat, ale furt lepsi nez dve deci za petistovku v cykloprodejne.:-)

0 0
      • TinkTink  

Jaaa ho mam doma…ces? :o)))

0 0
        • Pá-dlista1  

Ja taky. Minimalne jeste 3/4 litru :))

0 0
        • kovar  

ja bych si s dovolenim odkoupil pár mililitrů, pravděpodobně budu potřebovat naplnit jednu Shimano brzdu

0 0
      • rasto  

ses si jist, ze funguje i na shimano? (na maguru bez debaty).

0 0
        • Vilém  

Taktez pouzivam a neni problem.Je to proste hydraulickej olej.

0 0
        • Santus  

Jistej si nejsu, protoze Shimano nemam a nezkousel jsem to, ale kdybych ho mel, tak to tam bez obav naliju. Nevim v cem by mohl byt problem a co by se mohlo pokazit.

0 0
      • pepek  

Já sem viděl dneska český (asi lepší než žabožroutský )za : 49 Kč ? A to se vyplatí _!

0 0
    • Czkedar  

kolikátku mas ten kotouc vepredu 180 – 203??

0 0
    • quassar  

Myslite, ze je normalni, kdyz si servis rekne za odvzdusneni jedne kotoucovky 300 Kc? Me to prijde jako dost vysoka cena ale treba to tak neni…

0 0
      • goofy  

Je to docela hodne, ale mozna to tolik stoji… Si to odwzdusni doma.

0 0
      • pepek  

Co furt řešíte, sem si to zavzdušnil jenom dvakrát za 3 roky a vždycky jsem ten vzduch vytřepal nahoru a dobrý. Vzduch totiž stoupá nahoru, jenom mu narovnat cestu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.