Ahoj koupil jsem si meridu matt sped edition d s brzdami shimano deore disk při točení předním kolem je slyšet jak destičky třou o disk :Prodejce říká že si to sedne máte s tím někdo zkušenosti?
Ahoj koupil jsem si meridu matt sped edition d s brzdami shimano deore disk při točení předním kolem je slyšet jak destičky třou o disk :Prodejce říká že si to sedne máte s tím někdo zkušenosti?
sedne si to;)
A ty si časem zvykneš, protože i když si to sedne, tak se to občas vrací. Prostě to ke kotoučům patří.Taky mě to na začátku trápilo, ale pak jsem to přiřadil do kategorie zvuků, který mi za jízdy nevaděj. Já mám teda Hayesy, ale na tom asi nezáleží. Pak na mě jen švára, kterej jezdil s véčkama pokřikoval, že se mi šoupaj brzdy. A teď už má kotouče taky.
Mne to vcka nerobia. Ale vazne. Pokial to nezastavuje koleso behom 10s tak to az tak nevadi. Aj ked som toho nazoru, ze nastavit sa da vsetko. Zalezi kolko casu pri tom chces stravit.
Koukám že tento model má deore hydry.Asi špatně seřízené.Pokud to dělá pokaždé a ne jen někdy.Tak prostě povol trochu ty šrouby kterými je třmen přišroubován k adaptéru -prostě ty šrouby co směřují směrem jakoby k vidlici.Povolit tak aby se třme volně pohyboval do stran, několikrát pořádně promáčkni brzdu, pak ji fest zmáčkni a drž a při tomto šrouby dotáhnot.