chtel bych se zeptat jak moc velky je rozdil mezi temito naboji??? mate nekdo zkusenosti? ma cenu priplatit a koupit XT?
chtel bych se zeptat jak moc velky je rozdil mezi temito naboji??? mate nekdo zkusenosti? ma cenu priplatit a koupit XT?
Obecně mezi Deore a XT je rozdíl, a pořádný. Pokud budeš hodně jezdit tak si rozhodně připla?. U těch nábojů si dej pozor na systém uchycení kotouče. Mám dojem, ře XT 2004 má uchycení kotouče pomocí takové té matky, co je na kazetě (jako XTR) a Deore klasicky na šroubky. Ale nejsem si tím jistej, abych nekecal…
Je to tak – XT 04 má disk chycený na tisícihran matkou stejně jako XT. Pokud ale zatím nemáš kotouče, tak do toho jdi.
Chtěl jsem říct „… jako XTR 03“
mel sem na mysli XT 2003 omlouvam se , zapomnel sem to napsat.
XT naba je daleko vic profrezovana – tudiz je lehci a taky drasi a prej ma lip udelany drahy pro kulicky…
kamrat co ma cykloobchod vravi ze uz mali dva pripady ked dost aktivni bajkeri zodrali obycajne deore naboje za sezonu… takze ak ides do kotucov za XT naboje by som si rozhodne priplatil i ked s nimi skusenosti nemam :-( cakam az zoderiem tie deorkove… :-)
ROpa
Zdravím, můžu Vás poprosit o názor na tyhle vypletená kola? (náboje Shimano XT M775, ráfek Remerx Magic, Dráty Ricthey WCS a ALU niple DT Swiss)
Nejvíc mě zajímá jak jsou na tom náboje od Shimana.
Váha by měla být 900 a 730g a jsou za slušnou cenu.
Když je náhodou koupím, poznám rozdíl od těch které tam mám teď? :)