Jak dlouho vám vydrží baterie? Nějaký problém?
Jak dlouho vám vydrží baterie? Nějaký problém?
Ve vysilaci a prijimaci jsem ji menil po najeti asi 17000km. Ve vlastnim budiku porad jeste drzi zatim urcite vic jak 20000km.
Jak na to koukám, funkce obvodu 1 a 2 kola asi neumožňuje sledovat km ujeté na každém kole zvláš?? Respektive hlavně bych rád možnost samostatného sledování denní i třeba týdenní trasy…to se pod touhle funkcí asi neskrývá…
Je tam jeste jedno pocitadlo/odpocitavadlo, ktere muzes nulovat nezavisle na dennim pocitadle.
Denní a třeba týdenní se dá sledovat v pohodě. I když každý den vynuluješ všechny funkce, tak funkce TRIP se nuluje samostatně a kilometry se načítají nezávisle. Takže po týdnu koukneš na TRIP a vidíš kolik to za týden dalo kilometrů.
hrál jsem si s funkcemi na demo na www.sigmasport.de/index_d.html nějak jsem to z toho nepochopil jednoznačně. Takže můžu sledovat klasicky ODO (celkem km např. za rok), dále km najeté např.za den a ještě je tam samostatný údaj pro další trasu..např. za týden, samostatně vynulovatelný?!
Ano.
Jo a dokonce tam jsou i manualni stopky ktere funguji take nezavisle na tech co se spousti automaticky kdyz jedes. Dobra vec kdyz si chces presne zmerit cas maratonu akorat si je nesmis zapomenout v cili vypnout jako casto ja :)
OK, už ji mám v batohu…