U starsiho kompiku Sigma 1400 mi obcas blbne hlavni prepinaci cudlik, chtel by asi procistit – nezkousel ste do nej nekdo vlezt ? Zda se, ze se sekvaklej ze dvou kusu a zatim odolava pokusum o rozlousknuti :-)
U starsiho kompiku Sigma 1400 mi obcas blbne hlavni prepinaci cudlik, chtel by asi procistit – nezkousel ste do nej nekdo vlezt ? Zda se, ze se sekvaklej ze dvou kusu a zatim odolava pokusum o rozlousknuti :-)
cus pouzival sem ji na moto… cudliky prestali chodit uplne… tak sem ji otevrel a obe pulky nejsou zcvakle ale slepene nejakym superlepidlem… takze nekde dokonce radeji praskl plast nez lepenej spoj… chtel jsem na ni vyfrezovat novej kryt z duralu ale nez sem se k tomu dokopal dostal sem jinej.....
takze muzes rozloupnout a slepit z5, ale bude to extremni fuj protoze kryty se ponici fakt hodne…
hmmm … tak to asi zkusim jen prostriknout kontaktolem a pak ho vyhodim :-) Dik za info.
ono je problem ze vevnitr je ten cudlik resenej ne malym mikrospinacem ale pliskem na tom cudlu pres dva plisky na tistaku… takova celkem prasarna… a mam dojem ze se ty plisky casem proste nejak soupnou/ohnou… kdbys ho chtel vyhodit tak ho dyztak beru .. treba se jednou dokopu k tomu kovovymu kratu a bude se hodit pokusnej vzorek…
Máme rádi zvířata!