Co na ně říkáte? Už je někdo zkoušel? Chci je trochu prubnout, pro začátek v drátě, tak by mě zajímal váš názor. http://194.228.218.52/…/default.asp?…
Co na ně říkáte? Už je někdo zkoušel? Chci je trochu prubnout, pro začátek v drátě, tak by mě zajímal váš názor. http://194.228.218.52/…/default.asp?…
rekl bych velice dobry.znam par lidi co je maji(meli) a bez jediny stiznosti. taky jsem si je chtel koupit.ale pak jsem si rekl ze se mi nelibi.divny meritko pro koupi plaste,ja vim:-)
Vozím je, vydržej asi 4000 km, možná i víc. Nevýhodou je jejich váha, 610 gramů mi přijde docela dost, a teď ty nový maj být ještě o 100 g těžší, nevim proč, ale výrobce to udává. Jinak, nikdy se mi ho nepovedlo protrhnout, bylo pár průrazů i píchnutí,ale nikdy zato ten plášt nemohl, chce to ale větší duše, ikdyž Kenda 1,75–2,125 stačí, měl jsem jednou 1,5–2,1 a ty se proráželi pořád. Na sněhu drží dobře, já osobně onich opět uvažuji, ale ta váha mě odrazuje, na závody mi to moc nepřijde,jsou pomalé, větší valivý odpor, na ježdění v lese jsou dobrý, i do bahna.
Tak to bys měl asi zkusit verzi s DNA, kromě toho že jsou lehčí tak si po nějakejch 3000 km nevzpomínám že bych jí někdy píchnul nebo prorazil a taky vydrží určitě víc než 4000 km protože je furt jako nová.
Ja mam 2,35 a su sqele, drzia krasne stopu, v poho aj na skalach a korenoch, horsie je to z bahnom ked potrebujes spravit vyjazd na blate, je to kruty zaberak..
Tak presne tieto vozim na svojom Warpovy, tie plaste su jak delane na moj bike, ako spravne niekto poznamenal, nie su to ziadne rychlostne specialy.:)-) ale v hore a na blate su super, ked boli nove som sa snimi bal moc naklanat, nejak som mal pocit ze sa neudrzia, ale dneska uz im verim v pohode.:))
Milo ma prekvapili pred par dnami, ked som si vysiel na jeden kopec u nas, a hore bol doost velky strmak, na zemi blato a listie (nic horsie nepoznam.:-) hore to bolo sotva vytlacitelne, to nikdo ani neskusal vyslapat. A ale skusil som si to zist, v takom naklone som dlho nebol.:)) isiel som minimalnou rychlostou dolu, cikl. co isly hore sa divali ci mi nesibe.:) ale plaste sa drzali neuveritelne, ani raz to nesmiklo… zisiel som uplne v pohode, elegantne a s velmi dobrym pocitom.:))
takze len doporucujem, pokial jazdis nieco podobneho, na cesty to ale moc neni, neni to najhorsie ale na to poznam lepsie plaste., do lesa a sracek, vynikajuce plaste…
Jizdni zkusenosti nemam, ale v posledni dobe sem smontoval dost kol s temahle plastema a asi polovina z nich docela hazi, takze bacha na to.
no ale to si je mel vsechny v dratu ne?
To jo, ale tady se prave o dratu mluvi
sem se chtel jenom ujistit protoze ja mam doma Nanoraptor 4× a velociraptor 2× (vsechno drat) a hazou vsechny.
Prave si myslim ze kdyz clovek koupi WTB v kevlaru tak by to uz delat nemelo
tyrannoraptor hází i v kevlaru…
to je stesti ze ho nevyrabej:)
Ale vyráběli :)
jak to vypadalo?
Nevím k čemu to přirovnat… vypadá to že to byl celkem drapák, já ho mám z druhý ruky, ale vážně hází… velikost 52/54
vyfotit a do fotos- na jejich vebu nic takovyho neni......
to neni tak spatnej vzorek..... http://denver.craigslist.org/…6352925.html
jo to jo na to jak ho mám jetej tak slušně zabíral i na sněhu… líp než třeba maxxis mobster
Tak akurat som si nevsimol na chodniku hromadu skla (naozaj hromada) a som cez to uz len mohol prefrcat… na brzdu som radsej ani nesahal… uz som myslel ze to pichenm aj niekolko razi, ale pohoda, vydrzalo…
mate s nim uz dlouhodobejsi zkusenosti? Jsem mel vcera pujcenyho bajka s prave s WW 2.1 DNA a docela me mile prekvapily. Vaha neni zrovna nejmensi :-) nevite jestli je DNA i u 2.1 dratu do 400,– ?
jo,jo.dobrej plast,ale moc nefrci:-)
Ani Weirwolf 2,5 nefrčí :-D
Tyhle jsem presne jezdil neco pres pul roku, ale nedalo se to vydrzet a prezul jsem na rychlejsi. Fakt to vubec nejede a pritom ve snehu nic extra. Defekt jsem nemel. Rekl bych ze se docela sjizdej. Pro delsi vyjizdky nevhodne, na asfalt uz vubec ne :)
mam doma weirwolfy 2.3 (spis mi to prijde jako 2.1) s DNA compound, nove sundane z noveho biku. kdyby nekdo chtel dam je levne at se mi tu nevali
Iron H už není? :) pochlub se.
je, plaste mi prisly na nem,ale hned sly dolu IH sem si zamiloval, toho menit hned tak nebudu
u tebe musí byt člověk u slova „nove“ po pěti měsících ostražitej :)
:-))
ok,ok váhu neřeším,super záběr,tohle preferuju
Pohoda mam ho ted asi tejden – je docela v poho na snehu perfektne zabira takze se mebojim o jeho zaber – spis zivotnost ale to poznam casem :-)) jinac v predu mam mutano raptora a taky se jevi v poho – dobre vede – trochu vic hluci a s valivim odporem to taky bude horsi ale na predek do terenu myslim ze dobra volba – slapnu si ale co nejsem backora :-d
Ja mam ve predu velociraptor – drzi skvele a po asi 5000km je ho tam jeste dost. Weirwolf jsem vozil v zadu, je taky celem OK, ale rychle se sjizdi… cca 3500–4000km
Uz jsem vozil hodne plastu ale tohle je naprosta JEDNICKA. SUPER plaste jak v terenu tak i na silnici. A ta vydrz !!!!
Na silnici nejlépe, když je pokrytá silnou vrstvou bahna:-) Jinak nevím nevím.
Dle me odvaluji slusne. Kolem 25–30km/h se snimi da vklidu slapat A to je dle me pro BIKE uplne v pohode
Je to dobrý plášť, ale podle mě spíš do mokra, na suchu nijak extra nejede. Teď mám Wtb Nanoraptor a ten odvaluje jinak. I když trochu přemýšlím, jestli to není jen subjektivní dojem. Průměry jsem na obou pláštích měl podobné a po rovince taky jezdím těch 25 – 30 (na obou).
mel jsem je na svem prvnim biku a moc velka spokojenost nebyla. V blate se na muj vkus docela dost zanasely a nebylo v zatacce citit, kdy mi ustreli…