je to jen můj pocit , nebo je něco pravdy na tom, že když je tu přihlášenejch víc jak 140+ reg. uživatelů + asi tou dobou i desítky nepřihlášenejch tak to forum neběží, resp. běží jak ponocnej?
je to jen můj pocit , nebo je něco pravdy na tom, že když je tu přihlášenejch víc jak 140+ reg. uživatelů + asi tou dobou i desítky nepřihlášenejch tak to forum neběží, resp. běží jak ponocnej?
Technická – stovky neregistrovaných. Ten údaj máš hned pod registrovanými. Čili teď je tu ± 800 lidí.
ajo, to už může být na běžnej server fakt dost, a bůhví jak je to s optimalizací db no… no nic, pravým důvodem bylo založit new vlákno a testnout jak rychle to jde, a člo to rychle
ovšem přidaání příspěvku žádná rychlovka nebyla, natož ho zeditovat, to už nějak kvůli timeoutu neprošlo…:)
ovšem přidání příspěvku žádná rychlovka nebyla, natož ho zeditovat, to už nějak kvůli timeoutu neprošlo…:)
je to tak, v těchhle nejvíce navštěvovaných hodinách se sem občas skoro nedá dostat…
Já nevim, ale když není databáze dole úplně (tuším zrovna někdy minulý týden), tak nepozoruji žádné výkyvy.
je to nejspíš fakt nárazový, teď mi to zase jede v pohodě…
Pravda je, že večer po 20.00 hod se sem dostávám na X krát, vůbec to nechce naběhnout, a když už jo, tak je to jak zpomalený film.
Poslední dobou to tu fakt často blbne…
už je to tu zase…nějakých 1200 lidí, a fórum se místo zlomku 1 vteřiny načítá tak 7–10, každý nový vláko/fotka/rakce na příspěvek taky