prosím do recenzí přidat kategorii uživatel B-F. Možná by se tam někteří (cca dva) uspokojili a neotravovali tím v příspěvcích. Povolil bych tam i nadávky a vulgarismy. Děkuji
prosím do recenzí přidat kategorii uživatel B-F. Možná by se tam někteří (cca dva) uspokojili a neotravovali tím v příspěvcích. Povolil bych tam i nadávky a vulgarismy. Děkuji
:-)
Nemyslim, ze by to pomohlo;-)
souhlasim, tam by nas mohli padlovat dnem i noci a nikoho by to nesralo :o)
Možno by sa skor oplatilo hodnotenie prispievateľov, ale to by bolo asi náročnejšie na implementáciu.
jestli mas potrebu Milanovi1 nadavat, tak mu to posli mejlem. jinak mi to prijde jako picovina.
myslim, ze on tu potrebu nema … ale navrhuje to prave kvuli tem, co tu potrebu maji
Spíš bych zavedl Vzkazy aby si mohl někomu např připomenout, že od něj v tom a tom threadu čekáš odpověď třeba ohledně jeho zkušenost a tak … nemusíš tím nikoho otravovat mailem a bylo by to rychlejší
řiká se tomu icq, trillian, miranda, případně skype..a asi hafo dalších…;)
Aha .. dík za poučení. A ty si dáš určitě s radostí práci s tím, aby si zařídil aby měli všichni uživatelé vyplněný kontakty. Navíc mi přijde mnohem jednodušší kliknout na Profil, Vzkaz .. napsat ho a dát odeslat, než kliknout na profil, kouknout se, kterej kontakt tam má (pokud nějakej), zvolit třeba icq/mail/trilian/skype/mirandu/MSM/…, přidat si ho do kontaktů kvůli jedné zprávě a pak ji teprve poslat a doufat, že to icq/mail/trilian/skype/mirandu/MSM/… používá ;-)
no asi tak, SZ fungujou prakticky na každým foru, už jsem to taky navrhoval :o)
Klidně si přidám všechny BF členy do ICQ kontaktů, jen nevím jak by jim to bylo příjemný :o) A zase když si je tam nebudu chtít dát a pak pokaždé hledat číslo jen proto že mu chci něco osobně připomenout, tak to taky není zrovna pohodlý.
tak treba ja to svoje ICQ nedam. protoze ho nemam a nehodlam na tom nic menit.
SZ je dobrej napad
a on muze psat pohodlý s tvrdym?;-)
neni to překlep kdy vynechal N?;-P
i kdyby to byla chybka a ne absentujici pismenko „n“, tak on muze. :-P
ikdyž si to nedovedu představit jak by to fungovalo a jestli se s tim bude Admin zabejvat, když teď pro registraci mít mejl prostě musiš…
Zkus to, uvidis, kolik castu s nekterymi usery stravis;-) Podotykam, ze prijemneho.
Zdravíme pozemšťany!