Jaky mate zkusenosti s duralovou montpakou?dik
Jaky mate zkusenosti s duralovou montpakou?dik
zadne:)
Pouzivam plastove od zefalu, jdou vsadit do sebe. S pumpickou jsem koupil kovove – nevim jestli dural (vybava pumpicky, lepeni, smirgl a montpaky v rukojeti), ale pri prvnim a poslednim pouziti mi poskrabaly rafek a sly do …
Duralové nepoužívám, ale vozím ty obyč plasové – cca 10 Kč kus, dají se zaháknout i za špice a jsou super. Ráfek nepoškodíš a nandáš jakýkoliv pláš?
Nesundáš, už jsem dvě zlomil, když jsem přezouval silnici – děs a hrůza. Sháním něco spolehlivějšího, co nepropružuje. Nevíte někdo o něčem…
michelin. nepropruzuji. nelamou se. ale nejdou zahaknout za spici.
jj, taky mam Micheliny. konecne vim, k cemu sou ty ocka u ostatnich montpak! :-))
já taky ty žlutý od myšelinu, sou jediny ktery nezlomim, teda zatim, sice vic stojej, ale vydrzej, ty levny mely docela nizkou zivotnost, tak jedno prezouvani
No sinička co přezutí, tak alespoň jedna, a teď v zimě hrůůůůza. Zrovan dnes, 30minutový zápas.
ja mam ty Micheliny taky oproti jinejm dlouho – asi rok a pul! A to prezouvam drateny plaste docela casto…
Ano. Ty pouzivam ja, ale k hliniku maji hodne daleko. Pokud tedy zrovna nesundavaji neco z rafku :)
bylo to jako doporučení, ale jsou i tam i ty hliníkový
pouzivam je radeji nez ty plastove, nebot mam jistotu, ze pri sundavani napr. silnicniho plaste neprasknou, coz se me jiz parkrat u plastovych prihodilo.Jsou vsak ponekud motnejsi nez napr. PT (o cca 2 g), coz u nekterych typku zde na BF hraje zasadni roli.Montpaky vsak nikdy nepouzivam pri nasazovani plaste.
Docela se divim ze jeste nedelaj karbonove :-) a nebo delaj?
ja používám plastové.. vpohodě stačí a ještě se mi nestalo, že bych zlomil…
taky používám plastové „parktůly“. ty obyčené plastové jsou při jisté kombinace ráfek – pláš? pouze na jedno použití.
Ja používám ty za 8Kč a vždycky si beru jednu navíc.
tak si vem správnej dh plášt se správným ráfkem a nebo ust system a tři ti stačit nebudou..používám micheliny nebo schwalbe…s obojema max spokojenost.
ja pouzivam bezne tie od Yarrowline (je na nich napisane made in england). Zlomil som ju iba raz, ked sa dostala pod stolicku na ktoru dosadlo moje stokilove telo :-). Ostatne plastove paky sa mi neosvedcili.
Na velmi problemaicke plaste pouzivam velke no-name montpaky z oceloveho plechu – tie vydrzia vsetko.
Jsem silničář, páky vozím tři plastový, zacvakávací do sebe pro lepší skladnost a nikdy jsem žádnou nezlomil. Ztratil ano, spadla mi ze čtvrtýho patra z balkona do trávy a ani jsem ji nešel hledat. Jsou pláště, co jdou i rukou tam i zpátky a pak ty, co nejdou ani tam ani zpátky, dříve některé silniční pláště Vittoria na vybrané ráfky Mavic např. Teď mám na silničních Mavikách Schwalbe Stelvio 23–622 a jdou bez pák nasadit i sundat. Dříve Continental, Hutchinson, Panaracer, Barum na ráfky FIR, Remerx, Bayer vždycky víceméně dobře, ale s pákami ( plastovými ). Hliníkový páky by mě ani nenapadlo použít, protože mi je jasný, že bych poškrábal ráfek.
… na cesty mám plastové, doma ale používám páky duralové. Dělám v strojírenské firmě, takže mi je udělal kamarád na CNC lisu. Používají je i v „mém“ cykloobchůdku…