vybral, zakoupil, otestoval, zklamán…tak by se dala shrnout moje snaha o výměnu plášťů..vyžaduju lehký a rychlý plášťě. Dosavadní pláště Rubena V45 winner 1.95 (přední) a IRC Mythos Slick 1.95 dosloužily a tak jsem musel vybrat nové..výběr padnul na WTB Nanoraptor 2.1 kevlar, díky poznatkům a ohlasům zde na BF. Obdržení:na omak měkká směs, čekal jsem dezén mělčí.. Nasazení: bezproblémové, bez montpák. Po nafouknutí „balón“ bez výrazných výstupků.Při sundávání bajku s novýma pláštěma ze stojanu překvapuje subjektivní větší hmotnost kola.. Testování: jízda po silnici byla prozření, ve srovnání s předešlou kombinací posun o dost k horšímu, odvalování ve srovnání větší, „hučení“..spolehlivě hází všechny kamínky do rámu.. ani v terénu nepřevyšují dosavadní pláště..na tvrdém podkladu ztrácejí, naopak ve sjezdech na šotolině přední plášť podrží, poznatelné chování plášťů, velice dobře tlumící..bahno hodně vyhazují.. čekal od nich hodně, proto vystřízlivění je těžký. příspěvek vyjadřuje pouze osobní názor uživatele