Tak jsem chtěl dotáhnout hlavové složení imbusem. Dotahuju, dotahuju a ono se to nestahuje.Asi mám ježka v krku posunutýho až nahoru, nebo je tam volnej neboco, co stím klepnout zvrchu na ježka aby šel níž ??
Tak jsem chtěl dotáhnout hlavové složení imbusem. Dotahuju, dotahuju a ono se to nestahuje.Asi mám ježka v krku posunutýho až nahoru, nebo je tam volnej neboco, co stím klepnout zvrchu na ježka aby šel níž ??
Máš povolenej představec? Končí ti krk vidlice cca 3 mm pod hranou představce?
samo, že představec je povolenej, mezera mezi krkem tam snad taky je, nevím jen jestli se s tím ježkem něco nestalo, loni jsem to seřídil v pohodě …
Měls to rozebraný? Pokud ano nedals něco obráceně nebo jinam?
Zkousel si o tom neco precist? Nedoseda ti zatka na sloupek?
A nebo mas havu dotazenou a ve vidlici vuli :) Rozeber to a uvidis. Jezka zaklepnes dovnitr.
bych na to šel oklikou skrz sedlovou trubku.
jo, a nebo ke kolu prijit od lesa aby si te nevsimlo a pak ho prekvapit
Nevyjíždí ti při dotahování ježek? Jestli máš Al-sloupek, a je v něm ježek hodně na krev, tak by mohl vyjíždět.
Jednou jsem měl ohnutou spodní část ježka, vyjížděl mi a já nevěděl proč. Zkus ho vyměnit, stojí pár korun.
Chci se zeptat, jestli vám pri dobře seřízeném hlavovém složení opravdu když vemete kolo za sedlovku a bouchnete předním kolem o zem nedrnčí rám. Mně totiž asi pri rychlosti 20km/h začne při šlapání něco škaredě vrzat z hlavového tak jsem to zkoušel seřídit, ale pořád když to vemu za (vocas) sedlovku a ťuknu kolem tak to je jak vibrátor. Takže jak?