• JMT

Co, nebo asi spis kdo je to Jarin ? Ve vyhledavani sem nasel kulovy…

0 0
    • wroum  

a do zrcadla ses kouknul?

0 0
      • JMT  

do zrcadla sem koukal, ale videl sem tam akorat sebe, nevim kdo jinej by tam mel bejt.....

0 0
    • admxx  

Jarin je debil!;-)

0 0
    • Robo  

Dalo by se říct, že je to legenda :-) Takový provokatér, pro někoho noční můra, pro jiného bůh… :-)

0 0
      • jizby  

Staré forum jsem nezažil. Chtěl jsem se na tu legendu podívat, když nedávno admin nabízel staré forum ke stažení. Sice se mi to povedlo rozbalit a nějak to chodí, ale nemohu otevřít skoro žádnou diskusi. Dostanu se do „nástěnky“, ale skoro nic tam není, jen všade spousta reklam to jo. Nevíte co s tím je? Jestli třebas na to nemusím mít login nebo tak. To se mi poved hezkej dotaz, to určitě nebudu jarin :-)

0 0
    • MARIN  

?clovek? vyskytujici se na starem bikeforu.cz, ozivovatel fora(byl schopny za den vytvorit snad i 40novych prispevku), zadavatel nesmyslnych ale jindy zase zajimavych prispevku

0 0
    •  

je zvlastni ze takto postizeni lide maji vzdy stekjny nick par zajimavostí: Do ty doby nez jsem dal patch 1.5 vse mi chodilo a ted dam normalne Spustit a nabehne ten obrazek Call of Duty LOADING a pak nic az dam CTRL+ALT+DEL a je tam „CoD Multiplayer (neni odpoved)“ cos tim? diks

ted me tak napadlo nenainstaloval jsem to Xneco.....ale to by nemelo vadit ne?

Kdyz kliknu na MP tak mi to napise „Couldn't load default_mp.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder.“ kdyz kliku na SP tak to pise to samy akorat s default.cfg… co mam delat? zkousel jsem reinstal asi 3×..diks

atd no nebudu spamovat

0 0
    • fousek  

Jarin muze byt kdokoliv, na bike-foru jim snad byli vsichni krome par skalnich (napr. Pa-dlista), Jarin je prezdivka, kterou si vyslouzis pokladanim blbych otazek (blba otazka je ta, ktera se nelibi nektremu z clenu bike-fora) i ta tvoje je podle nekterych blba, takze Jarin ses i ty:-)

0 0
      • Peslezedirou  

Když jsem se podíval na tvojí fotku v profilu, tak jsem si představil jak asi vypadá takový Džerin :o)) Neber to ale nějak špatně :o))

0 0
        • fousek  

Spatne to brat ani nemuzu, nakonec dal sem si ji tam sam:-))) a uplne s tebou souhlasim

0 0
      • miťo  

Jarin muze byt kdokoli, kdo se zaregistruje a vzapeti se blbe pta. Tak si vzdy pri podezreni kliknu na profil uzivatele. Ten zpravidla byva stroze vyplnen :)

0 0
      • Robo  

Kromě Padlisty??? No nevim nevim… :-))

0 0
        • Pá-dlista1  

Podle popisu Jarina mozna, ale u mych prispevku si kazdy rekne „to je Padlista“ misto „to je Jarin“ :)

0 0
          • Robo  

Hele, trochu odbočím, a proč máš teď v NICKu tu „pomlčku“? Na BF jsi býval v celku… :-)

0 0
            • Pá-dlista1  

Bez pomlcky forum bez pomlcky nick :) Bezpomlckovej uz byl zaregistrovanej. Nevim proc, nevim jak. Ja to nebyl a nikdo to asi ani nepouzil. Admin slibil, ze mi to odblokuje, kdyz to dlouho nikdo nepouzije, ale asi bude lepsi tady zustat s pomlckou. Vsade jinde jsem bezpomlckovy.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.