Zdary chlapi prihlasil jsem se na VELO CAMP2005 a chtel bych vedet jestli jsem se vesel do toho limitu 250 lidi. Nevite kde bych to nasel?????????????????????? Na iVelo.cz jsem to nenasel.
Zdary chlapi prihlasil jsem se na VELO CAMP2005 a chtel bych vedet jestli jsem se vesel do toho limitu 250 lidi. Nevite kde bych to nasel?????????????????????? Na iVelo.cz jsem to nenasel.
A sož takhle zkusit zavolat k nám do redakce?
Já jsem zkoušel třeba mail pro info a odezva žádná a pak už bylo plno tak co mi odpovíš .odpovídáte na maily asi jenom někomu ,opravdu super přístup.
Mám podobnou zkušenost. Dnes jsem zkusil znovu zažádat o informace, tak uvidime. Možná by bylo dobrý, aby se přihlášeným zájemcům zaslal nějaký informační mail, zda byla jejich přihláška akceptována, zda přišla platba tam kam měla atd.
Zdravim Do vasi redakce jsem dokonce volal a nejaky chlapek mi rekl ze mi to posle postou. Uz jsou to dva tydny a stale nic. Tak nevim.
od 23.2. už je plno, takže maximálně ubytování ve vlastním stanu.
No já se přihlásil hned na začátek a pak jsem se dozvěděl, že polovičce přeložili státnice, takže z toho nic nebude. Už jsem jim 2× posílal mail, že bych to chtěl zrušit, protože to je samo zaplacený, a taky bez reakce. Takže pokud má někdo zájem, můžu přenechat 2 místa v baráku (varianta B tuším…).