ahoj,zkoušeli jste si rezervovat místo na letošním Velocampu?.....sehnal jsem Velo až dnes,vlezl na jejich stránky a tam je informace,že je vše obsazeno…tuší někdo jakým způsobem se rezervovalo?.....
ahoj,zkoušeli jste si rezervovat místo na letošním Velocampu?.....sehnal jsem Velo až dnes,vlezl na jejich stránky a tam je informace,že je vše obsazeno…tuší někdo jakým způsobem se rezervovalo?.....
Kde jsi to našel? Hoď link. Já na stránkách ivelo nemůžu nic najít.
no,právě,že tam jsem hledal už od pondělí,dal jsem hledat Velocamp.....
dost jsem se těšil a teď prd.....spíš mi to připadá,že si to rozebrali mezi sebou nebo tak něco…
ale třeba je to jinak,nechci tady nijak nikoho napadat......
A i kdyby, tak co?
Napiš, prosím, ten link. Dík.
to je právě to,že na stránkách Vela to není ale když zadám vyhledat Velocamp tak mě to odkáže na stránky iVela a tam to je v sekci redakce jako info ze 23.2. cca v 10:50…dej hledat Velocamp.....
Nemůže bejt plno,když ještě ani neni seznam ubytovacích míst.Psal sem do vela mejla.
tak je to jinak…prý je volno…nevím proč je psáno,že je plno,asi blbě koukám nebo co…tak se omlouvám za případné diskuze..... :-)
všem pardon,zmastil to syn,koukal na špatné datum…všem sorry......
Fuj, nakonec to svede na syna. Styď se … :D:D:D
:-)… ne fakt,koukal na net a hned mi volal a já ,aniž bych se pořádně podíval tak jsem hned plašil.....
Pokud se nemýlím, tak je to letos na Želivce na Vysočině. Byl jsem tam na VeloCampu v r. 2005 a mé dojmy a názory? Pěkné bikování, super traseři (průvodci), ale zázemí (ubytování,strava a jídelníček, hlídání kol ve venkovním bazénu) o 80% horší než loni v Jeseníkách a proto tam letos nejedu. Také protože to je letos jedenkrát tak draší jak v r. 2005 i když se tam tehdy jelo pouze na jeden víkend. Pro ty co tam jedou doporučuji si připlatit a zajistit si bydlení v budově, protože strávit 4 – 5 dní v chatce 3 × 3 metry ve čtyrech lidech je na palici.
Ahoj, tak zucastnil se nakonec nekdo z B-F? Zazemi opravdu nic moc, ale trasy v okoli jsou super, moznost mit kazdy den jine kolo (bike i silnicku) byla paradni, pekne byly i besedy s promitanim fotek (Honza Kopka, Marketa Navratilova). Takze to hodnotim jako celek pozitivne :-)
Ahoj, právě jsem se vrátil a koukám, že už je o tom řeč… Kamarád rezervoval chatku a pokoj hned v den, kdy dostal Velo.Tak jsme dostali číslo 1 :-) Ale nevím proč byly nabízeny i pokoje v hlavní budově, když ty si rezervovali firmy a redakce :-( Byli jsme prvně a celková spokojenost: Loni prý bylo více zima a vody. Fotky budu mít na webu, tak se někdo třeba poznáte (je jich přes 500). Besedy byly fajn, jen jsem u nich usínal…A také pohledných děvčat bylo dostatek!
Loni v Jeseníkách bylo luxusně a o 200% lepší ubytování ve velkých chatách. www.bohemaland.cz/…/4_foto2.jpg
Dodatek: Omlouvám se za dezinformaci. V hlavní budově byly volné pokoje i pro řadové účastníky…
Tebe si pamatuji-lítal jsi pořád s foťákem :)
zázemí je dost individuální záležitost, já osobně nepotřebuju pětihvězdičkovej hotel, takže chatička mi na přespání naprosto stačila, jídlo taky v pohodě, jen s tou vodou to byl průšvih, to je pravda…
jinak ježdění tam je fakt parádní a počasí nakonec vyšlo taky super vzhledem k tomu, jaká byla předpověď, takže nelituju, že jsem se nechal ukecat a jel
Právě jsem přijel.Z mé strany naprostá spokojenost.Studená voda nevadí,besedy bezvadný.
Velo Camp byl dokonalej. Bydleli jsme ve stanu a sprchovali se ve studený vodě, ale přesto sem naprosto spokojenej. Poznal sem pár fajn lidí, půjčil si zajímavý kola a zajezdil sem si v nádherný krajině. O besedách ani nemluvím, jen sem tiše záviděl odvahu a umění Markétě Navrátilové a Honzovi Kopkovi. Byl to hezký prodloužený víkend
Amen. :)
A tady stručná, provizorní fotogalerie: www.bikebase.cz/article.php?…
A moje fotogalerie na stepan.jeskynka.net v sekci fotogalerie
easyrider: super fotky ;)
Tak letošní VC se myslím povedl :) Počasí ráno vždycky strašilo, vzbudili jsme se vždy do deštíku, ale poté se vždy umoudřilo. Letos jsem pomáhala Meridě půjčovat kola. Tudíž jsem nestíhala vyjížďky s hromadným startem. Až byla práce hotová, tak jsem se dostala do sedla svého bílého kola. Avšak jsem mu byla nevěrná… značky GF, Spešlík, Scoot, GT, Trek… no jak jinak než supr:) Okolí bylo moc pěkné, trailíky, cestičky.. Potkala jsem mnoho lidí, kteří byli loni a poznala dalších x :) Všichni ve zdraví přežili. A zdravím.. :)
Několik km s Honzem Kopkem-ještě teď má fialové uši:), fotbálek s Pepou Dresslerem…
Ahoj, jak jsi se dostala k te Meride?
Byla to náhoda, už na minulém VC jsem zjistila, že to je firma a lidi, kteří sídlí ve Šlapanicích..no a od té doby jsme kamarádi.. :)
Ve Šlapanicích totiž bydlím:)
Aha, tak to jo :-)
prej na minulym velocampu:oD
No dyk jo… tam jsem zjistila, že to jsou lidi ze Šlapek.. :)
Ale srandu z toho, ze vam Merida srotuje kola rovnou za barakem jste si s brachou delali uz predtim:-)
Áha :) no viděl to Schráma… kola jsou kola a lidi jsou lidi :)
vsak jo, ale nerejpni si:oP
Tak ja letos nakonec zas nebyl, ale aspon jsem si dal Lost in Prague, coz bylo supeeer… No tak snad priste ;-)
Uz jste to videli? Asi bylo na letosnim Velocampu opravdu veselo:-/ :-)) www.ivelo.cz/…e-se-jezdilo