• emarco

Vzhledem k tomu, ze jsem uz nekolikrat cetl, ze vetsina z vas(nas) jako doplnkovy sport beha, tak by me zajimalo za kolik mate 1500m? Myslim, ze je to takova trat ani dlouha ani kratka, akorat na porovnani fyzickych sil:-)

0 0
    • Daf  

:) Dobre tema. Ja ubeh 1500m naposledy nekdy ve skole. To jsem jeste ani nejezdil na kole. Bylo to zpravidla neco malo pres 6min :) Takze bida. Ted bych to mozna zabeh lip, ale nerad beham proto to jen tak nevyzkousim :)

0 0
    • Meesha  

od ty doby co jezdim na kole to bude hodne spatny, ale bejvavalo to dobry :-) 1500 je pro me nejhorsi beh :-)

0 0
    • pary  

svyho casu jsem to behal kolem 4,50, ale uz to je par let zpatky, co nejsem na skole tak to nema kdo merit)))))))))

0 0
    • emarco  

Ja jsem jeste na skole, takze me to nastesti ma kdo zmerit. Nekdy v zari jsem to mel za 5:09, ale to jsem moc nebehal. Zitra si to budu muset jit zmerit:-) Ale spoluzak to ma za 3:58! On je totiz junir. mistrem CR na 1500m… stejne ho jednou porazim:-P

0 0
    • CZiko  

no já jsem na tom byl hodně špatně… ale díky kolu jsem se dost zlepšil. Na škole to ale nemáme kde běhat, takže bohužel nevim:-/

0 0
    • bajkr  

**Za kolik mate 1500m? ** na kole :o)

0 0
      • emarco  

jako doplnkovy sport beha, tak by me zajimalo za kolik mate 1500m?

0 0
    • gobike  

No my jsme nedávno běhali 3000m a měl jsem to kolem 13min:-(

0 0
    • lubos  

cca 2500m za nejakych 12minut … nezavodne. Nejsem zadnej rychlik.

0 0
    • MARIN  

Tak 1500m nevim ale 5km zvlneneho terenu dam ted kdyz zacinam behat za 26min

0 0
      • venca1  

HMM, už jenom 2 krát rychleji poběžíš a jsi skoro nejlepší! Držím palce a? to dopadne.

0 0
        • MARIN  

kliiid ja nebeham jen tech 5km ale vzdycky minimalne 15km a tech prvnich 5 mam zmerenych a jak uz jsem psal neni to rozhodne po rovine a na plno ale tak kolem AP

0 0
    • wlk  

záleží, jestli je to z kopce nebo do kopce a jestli je v cestě nějaká hospoda, to se pak můžeme pohybovat v rozsahu až několika hodin, což je asi podprůměr, že? ale co bys chtěl po plašanovi, no :-)))))))

0 0
    • tjuren  

To jsem asi nikdy neběžel. Před 20 lety jsem běhal kilák pod tři minuty a za 12 minut 3 kilometry. Běh je hodně o lehkosti a já dnes vážím o 20kilo víc než tehdy. Proto se taky vozím na kole:-)

0 0
    • Pinocio  

posledně jsem běžel 5 km a to něco mezi 17–18 minutama, teda doufám, že si to pamatuju dobře:-)

0 0
    • giant  

ve svým autě na dálnici při 185 km/h cca 29 vteřin

0 0
      • Meesha  

no, zachili to budes mit tak za 3! :-D

0 0
        • giant  

jj body se blíží, ale v Německu to nehrozí

0 0
          • Meesha  

tam ne no. Ale minulej tejden sem tam dostal Funfundzwanzig za 15km pres :-( a vubec se nechtel bavit!

0 0
            • giant  

jj ojro je ojro a za pětadvacet E se ta celkem pořídit věcí na kolo

0 0
      • Robo  

A s pevným nebo letmým startem?

0 0
    • Feďa  

Tuším že za 4:40… ale teď běhám už jen delší trasy 5–15km. Nejrychlejší desítku za 35 min. Bohužel mám pocit, že běhání mi jde líp než kolo:-(

0 0
    • pegal  

Jeste ve skole jsem mel rekord 5:05, ted ja myslim ze bych se do 7 minut nevesel :)

Jinak 3 km jsem mel za 12:01, takze „kupruv“ test jsem splnil .. :)

0 0
    • piskot  

uz dlouho jsem neběhal, dříve kilák pod tři (v lese), 3km v prváku na gymplu za 10,30 (a to jsem se ještě šetřil), ale běhání na ovále považuju za kravinu, zlatej les

0 0
    • Nikdo  

Vy jste, ale zatracene rychli, ja davam 5,5 Km prumerne tak za 40 minut.

0 0
    • spipi  

mezi 4:30 – 5:00..jak kdy=)

0 0
    • Hanz_Zlin_CB  

1500 metru mi delalo naposledy problemy cestou z hospody domu kolem 3ti ranni myslim ze sem to dal za 120 minut s prestavkami v trave :D

0 0
    • petryk  

Naposledy někdy na gymplu za 4:50 a jsem si jistej, že už to nikdy nepřekonám:)

0 0
    • fousac  

beh??? fuuuuj…

kdysi davno na stredni sem dal 1500m za 4:51.. od ty doby sem nebezel..

0 0
    • Klára  

Můj rekord je ještě ze základky a to 6:03. Ale už vůbec naběhám, takže nevim, jak by to dopadlo. Loni jsem ale dala Velkou Kunratickou ( asi 1300 m nahoru a zase dolu ) asi za 8 minut. letos do toho du znova. Je to sranda.

0 0
      • Elwing  

jj kluci poběžte kunratickou a budete vědět za kolik máte 3300 m :)

0 0
        • goood  

jj, to je dobrej test :-) Zvlast Hradek:) Kdysi jsem to bezel za nejakejch 14:14, ale to uz je par let…

0 0
          • McBlacky  

tak je sakra good výsledek, já myslím mám 15,03 the best, ale nikdy jsem se na to moc nepřipravoval…

0 0
    • Flais  

Někdy před pěti lety 5:08. Ale do deseti minut bych to snad „doběhnul“ i teď :-)

0 0
      • Ice-goofy  

Tak ja se tez priznam naposledy bezeno nekdy pred deseti lety a cas 4:50 a za 12 min to je cerstvejsi 3600m

0 0
    • chupas  

kdyz du z prace na obed tak mam 1000 metru za 10,5 minut a zpatky skoro za 12 minut. nevychazej semafory :)) takze 1500 bych mel za 15,75 minuty :)) smerem na obed, zpatky 18 minut.

0 0
    • tuta  

To jako vazne vetsina cyklistu beha? Kdyz je fakt hnusne, jit misto na kolo behat nebo jak? :-)

0 0
      • R.1  

o mne je beh na prvnim miste, toz.

0 0
      • forest  

v listopadu kolo usne zimním spánkem a začínám točit kiláky běháním… (je to taky tím, že kolo kombinuju i se závodama v běhu) a kolo znovu vytahuju až na konci března…

0 0
    • gummo  

Cau hele naposled kdyz sem to bezel tak sem mel 3:22… Casem sem si jistej ale fakt nevim jestli to nahodou nebyla 1000ka

0 0
    • Lance  

3,60 Kč±

0 0
    • goood  

Kdysi kdyz jsem trosku behal, tak jsem to mel za nejakejch 4:40, ale to jsem byl jeste mladej :)

0 0
    • kankrlicek  

1500 jsem nikdy neběžel, 1km jsem na dráze měl za 2:51min. a 3km v lese za 9:45min. Ale to jsem byl ještě mlád a vesel, nyní jsem ,,jen" vesel :) A když jsem u toho ,,chlubení" – 31km přespolák (Železné hory) za 2h 5min. mk

0 0
    • cholis  

Pred par lety jsem 1500 m zvladla za 5:12, pak dostalo prednost kolo. Ale nebylo by od veci trochu natrenovat a zkusit si to jen tak pro orientaci znovu.

0 0
    • climber  

To ti nedokážu říct. 1 500 m je moc krátká tra?. Když běhám tak vždycky spíš na vytrvalost tzn. časový úsek kolem 40 minut běhu v kuse. Mám, ale vyzkoušeno, že pokud jde o rychlost tak 12 km/h je pohoda, 14 km/h už docela fofruju, ale dá se to jako tempo držet a 16 km/h nejsem po delší časový úsek (30–40 minut) schopen udržet.

0 0
    • DT Czech  

Tak taky přispěju svou troškou do mlýna já naposledy tj. cca před měsícem 4:38 no na triatlonistu (xterra) nicmoc :)

0 0
    • rades  

4.26, dnes snad 4.35. mimochodem, maratonem se nekdo nepochlubi?

0 0
      • pegal  

asi neni cim .. ja 3:27:xx (sekundy uz nevim) .. svetovy rekord mi jenom tesne unikl .. :)

0 0
      • goood  

ja 3:06:06, takze taky tesne za prvnim ;-). Ale byl jsem s tim docela spokojenej.

0 0
      • forest  

maraton za 4:06 (totálně jsem zadřel) 1500 m za 4:55 (v 15. letech, letos=tj. ve 20. za 5:02…) 12-timinutovka za 3240 m

0 0
      • Lookas  

cao, cece dobry :-) to svych 4:43 musim jeste hodne vypilovat. a oficialni zavod v maratonu sem nebezel, jen zkousel 42km zmerenych na kole a bylo to 3:29 :-)

0 0
    • vozejk  

neco kolem 4:45…sem bezel za skolu naky zavody ale jinak nechodim behat vubec.no a nez sem zacal jezdit na kole tak sem to pod sest nedal a to sem i obcas behaval…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.