Vzhledem k tomu, ze jsem uz nekolikrat cetl, ze vetsina z vas(nas) jako doplnkovy sport beha, tak by me zajimalo za kolik mate 1500m? Myslim, ze je to takova trat ani dlouha ani kratka, akorat na porovnani fyzickych sil:-)
Vzhledem k tomu, ze jsem uz nekolikrat cetl, ze vetsina z vas(nas) jako doplnkovy sport beha, tak by me zajimalo za kolik mate 1500m? Myslim, ze je to takova trat ani dlouha ani kratka, akorat na porovnani fyzickych sil:-)
:) Dobre tema. Ja ubeh 1500m naposledy nekdy ve skole. To jsem jeste ani nejezdil na kole. Bylo to zpravidla neco malo pres 6min :) Takze bida. Ted bych to mozna zabeh lip, ale nerad beham proto to jen tak nevyzkousim :)
od ty doby co jezdim na kole to bude hodne spatny, ale bejvavalo to dobry :-) 1500 je pro me nejhorsi beh :-)
svyho casu jsem to behal kolem 4,50, ale uz to je par let zpatky, co nejsem na skole tak to nema kdo merit)))))))))
Ja jsem jeste na skole, takze me to nastesti ma kdo zmerit. Nekdy v zari jsem to mel za 5:09, ale to jsem moc nebehal. Zitra si to budu muset jit zmerit:-) Ale spoluzak to ma za 3:58! On je totiz junir. mistrem CR na 1500m… stejne ho jednou porazim:-P
no já jsem na tom byl hodně špatně… ale díky kolu jsem se dost zlepšil. Na škole to ale nemáme kde běhat, takže bohužel nevim:-/
**Za kolik mate 1500m? ** na kole :o)
jako doplnkovy sport beha, tak by me zajimalo za kolik mate 1500m?
ja vim :o) jen mě zajímalo jak je to na kole tak se nezlob :-P
ja se nezlobim, ja to beru sportovne:-)
tak je to správný tak to má být ;o) kázeň musí být :o)
No my jsme nedávno běhali 3000m a měl jsem to kolem 13min:-(
cca 2500m za nejakych 12minut … nezavodne. Nejsem zadnej rychlik.
Tak 1500m nevim ale 5km zvlneneho terenu dam ted kdyz zacinam behat za 26min
HMM, už jenom 2 krát rychleji poběžíš a jsi skoro nejlepší! Držím palce a? to dopadne.
kliiid ja nebeham jen tech 5km ale vzdycky minimalne 15km a tech prvnich 5 mam zmerenych a jak uz jsem psal neni to rozhodne po rovine a na plno ale tak kolem AP
záleží, jestli je to z kopce nebo do kopce a jestli je v cestě nějaká hospoda, to se pak můžeme pohybovat v rozsahu až několika hodin, což je asi podprůměr, že? ale co bys chtěl po plašanovi, no :-)))))))
To jsem asi nikdy neběžel. Před 20 lety jsem běhal kilák pod tři minuty a za 12 minut 3 kilometry. Běh je hodně o lehkosti a já dnes vážím o 20kilo víc než tehdy. Proto se taky vozím na kole:-)
posledně jsem běžel 5 km a to něco mezi 17–18 minutama, teda doufám, že si to pamatuju dobře:-)
ve svým autě na dálnici při 185 km/h cca 29 vteřin
no, zachili to budes mit tak za 3! :-D
jj body se blíží, ale v Německu to nehrozí
tam ne no. Ale minulej tejden sem tam dostal Funfundzwanzig za 15km pres :-( a vubec se nechtel bavit!
jj ojro je ojro a za pětadvacet E se ta celkem pořídit věcí na kolo
A s pevným nebo letmým startem?
Tuším že za 4:40… ale teď běhám už jen delší trasy 5–15km. Nejrychlejší desítku za 35 min. Bohužel mám pocit, že běhání mi jde líp než kolo:-(
Jeste ve skole jsem mel rekord 5:05, ted ja myslim ze bych se do 7 minut nevesel :)
Jinak 3 km jsem mel za 12:01, takze „kupruv“ test jsem splnil .. :)
uz dlouho jsem neběhal, dříve kilák pod tři (v lese), 3km v prváku na gymplu za 10,30 (a to jsem se ještě šetřil), ale běhání na ovále považuju za kravinu, zlatej les
Vy jste, ale zatracene rychli, ja davam 5,5 Km prumerne tak za 40 minut.
mezi 4:30 – 5:00..jak kdy=)
1500 metru mi delalo naposledy problemy cestou z hospody domu kolem 3ti ranni myslim ze sem to dal za 120 minut s prestavkami v trave :D
tak to jsi byl ty a kamosi? .. :)
jojo poznavam se trosku mi to osvezilo pamet :d
Naposledy někdy na gymplu za 4:50 a jsem si jistej, že už to nikdy nepřekonám:)
nikdy neříkej nikdy :-)
beh??? fuuuuj…
kdysi davno na stredni sem dal 1500m za 4:51.. od ty doby sem nebezel..
hele tak to si lepsi nez Sebrle a to je dobry ne?:-))
jenze on má za sebou „pár“ disciplín…
vymluvy…:-)
Můj rekord je ještě ze základky a to 6:03. Ale už vůbec naběhám, takže nevim, jak by to dopadlo. Loni jsem ale dala Velkou Kunratickou ( asi 1300 m nahoru a zase dolu ) asi za 8 minut. letos do toho du znova. Je to sranda.
jj kluci poběžte kunratickou a budete vědět za kolik máte 3300 m :)
jj, to je dobrej test :-) Zvlast Hradek:) Kdysi jsem to bezel za nejakejch 14:14, ale to uz je par let…
tak je sakra good výsledek, já myslím mám 15,03 the best, ale nikdy jsem se na to moc nepřipravoval…
Někdy před pěti lety 5:08. Ale do deseti minut bych to snad „doběhnul“ i teď :-)
Tak ja se tez priznam naposledy bezeno nekdy pred deseti lety a cas 4:50 a za 12 min to je cerstvejsi 3600m
kdyz du z prace na obed tak mam 1000 metru za 10,5 minut a zpatky skoro za 12 minut. nevychazej semafory :)) takze 1500 bych mel za 15,75 minuty :)) smerem na obed, zpatky 18 minut.
A je to opravdu těma semaforama? Neni to spíš nacpanym pupkem? Co ti řikaj knedlíčky :)
Chceme veeeen ! :-)
Tak to by bylo po obědě spíš rychlejší né
urcite to maj na svedomi semafory. :))
To jako vazne vetsina cyklistu beha? Kdyz je fakt hnusne, jit misto na kolo behat nebo jak? :-)
o mne je beh na prvnim miste, toz.
v listopadu kolo usne zimním spánkem a začínám točit kiláky běháním… (je to taky tím, že kolo kombinuju i se závodama v běhu) a kolo znovu vytahuju až na konci března…
Cau hele naposled kdyz sem to bezel tak sem mel 3:22… Casem sem si jistej ale fakt nevim jestli to nahodou nebyla 1000ka
zcela jiste 1000m :-)
taky si myslim :)
Tak to jsi lepsi nez svetovy rekordman ..
1500 m: 3:26,00 Hicham El Guerrouj, Řím 14. 7. 1998
jo uz sme se dohodli ze to byla rozhodne 1000 ka
3,60 Kč±
Kdysi kdyz jsem trosku behal, tak jsem to mel za nejakejch 4:40, ale to jsem byl jeste mladej :)
1500 jsem nikdy neběžel, 1km jsem na dráze měl za 2:51min. a 3km v lese za 9:45min. Ale to jsem byl ještě mlád a vesel, nyní jsem ,,jen" vesel :) A když jsem u toho ,,chlubení" – 31km přespolák (Železné hory) za 2h 5min. mk
Pred par lety jsem 1500 m zvladla za 5:12, pak dostalo prednost kolo. Ale nebylo by od veci trochu natrenovat a zkusit si to jen tak pro orientaci znovu.
hmm, na slecnu luxusni ;-)
To ti nedokážu říct. 1 500 m je moc krátká tra?. Když běhám tak vždycky spíš na vytrvalost tzn. časový úsek kolem 40 minut běhu v kuse. Mám, ale vyzkoušeno, že pokud jde o rychlost tak 12 km/h je pohoda, 14 km/h už docela fofruju, ale dá se to jako tempo držet a 16 km/h nejsem po delší časový úsek (30–40 minut) schopen udržet.
Tak taky přispěju svou troškou do mlýna já naposledy tj. cca před měsícem 4:38 no na triatlonistu (xterra) nicmoc :)
to staci :-) :-)
4.26, dnes snad 4.35. mimochodem, maratonem se nekdo nepochlubi?
asi neni cim .. ja 3:27:xx (sekundy uz nevim) .. svetovy rekord mi jenom tesne unikl .. :)
ja 3:06:06, takze taky tesne za prvnim ;-). Ale byl jsem s tim docela spokojenej.
maraton za 4:06 (totálně jsem zadřel) 1500 m za 4:55 (v 15. letech, letos=tj. ve 20. za 5:02…) 12-timinutovka za 3240 m
cao, cece dobry :-) to svych 4:43 musim jeste hodne vypilovat. a oficialni zavod v maratonu sem nebezel, jen zkousel 42km zmerenych na kole a bylo to 3:29 :-)
neco kolem 4:45…sem bezel za skolu naky zavody ale jinak nechodim behat vubec.no a nez sem zacal jezdit na kole tak sem to pod sest nedal a to sem i obcas behaval…