praskl vam někdy kufr u pedalu ja sem ujel 250km a puknul mi jeden(CRANKBROTHERS ) myslim si že se to jenom tak nestava
praskl vam někdy kufr u pedalu ja sem ujel 250km a puknul mi jeden(CRANKBROTHERS ) myslim si že se to jenom tak nestava
Me zhruba po 50km na SPD kufrech praskla ta podlozka kterou se prostrkujou srouby, ale nastesti sem mel doma nahradni. Celej prasklej kufr sem ale jeste nevidel.
Ty podložky mi praskly asi po 10 000 km obě, ale nijak mi to nevadí.
No me praskla ta podlozka a jednou i kufr ze strany. Asi jsem nekde dupl na sutr… Jinak k zivotnosti kufru: Tragedie. Nesnasim, kdyz slapu kruhove a slysim cvakani mezi kufrem a pedalem. Novy kufry to vetsinou zlepsi. Takze zivotnost bych videl tak na 5000km ve spokojenosti, dalsi 3000 s vyhradama (SPD). Nevite nekdo, kde se daj sehnat kufry na SPD-R? Mam je ctyri roky a jsou uz opotrebeny. Nikde je nemaj. Diky.
Ono na šlehačích se stávají i jiné věci :), tohle jde přežít.
Crankbrosy mám rád, ale ty jejich kufry, to je tragédie. Mně prasknul kufr ani ne po 50km – úplně nový. No a celkově mi kufry navydrželi déle než 3000km. Začínám čím dál víc uvažovat o SPD 959.
Tak to se mam na co tesit s kuframa mam najeto zhruba 150km ale uz ted nejak nevypadaji vabne meli by to delat z nejakeho vic pevneho materialu uz ted to vypada jak po nejakych nekolik tis. km
normální shi kufry musej dát 10000km…
Ty moje maji urcite vic nez 16000km a porad jsou v pohode.
já už přes 10tkm na nich taky mám a nic se s nima neděje. podle mě vydrží víc než pedály, pokud se jezdí v náročnějším terénu, tak rozhodně.
To mas pravdu. Ty pedaly zdaleka nejsou tak v pohode jako ty kufry, ale porad fungujou :)